Dlavna dizajnerka i nekadašnja pevačica Viktorija Bekam otkrila je u intervjuu za australijski magazin Vogue kako izgleda njena ishrana, nakon što se u javnosti endavno pojavila priča poznatog kubvara Danija Garsije koji je otkrio kako je slavna dizajnerka imala čudne zahtjeve na venčanju Sergija Ramosa.

Dizajnerka se u intervjuu osvrnula na svog supruga Dejvida Bekama koji je rekao kako njegova supruga jede isključivo ribu sa žara i kuvano povrće.

''Nije kako ispada. Ono što je želeo da kaže jeste ti da nikada nije upoznao osobu koja je toliko disciplinovana sa ishranom'', rekla je Viktorija i dodala:

''Jedem puno zdravih masnoća: ribu, avokado, orašaste plodove i takve stvari. Pijem alkohol, osim ako nemam razloga da ne pijem''. Dizajnerka je otkrila i kako radi detox od alkohola.

viktorija bekam otkrila je kako izgleda njena ishrana
Shutterstock 

"Detoksiraću se od svega tri do šest meseci i neću piti. Prilično sam ekstremna u svemu što radim, bilo da jedem ili vežbam ili pijem ili ne pijem'', rekla je.

Njen se suprug nedavno se požalio na supruginu rigoroznu ishranu što je njemu ponekad veliki nedostatak jer voli da isprobava nova jela i uživa u njima.

Na jelovnik se požalio i poznati kuvar Dani Garsiia koji je pripremio jelo na venčanju fudbalera Sergija Ramosa i Pilar Rubio.

''Bilo je vrlo čudno. Viktorija Bekam promrnila je ceo meni'', rekao je u intervjuu za španske medije. Dodao je i kako Viktorija ima izrazito komplikovane zahteve i želje.

"Htela je sve drugačije i da joj serviramo isključivo povrće, a bilo je tu još nekih čudnih stvari koje nikad u životu nisam video. Imala je kokosovu vodu kraj sebe, činiju mente i hidroalkoholni gel koji je sada vrlo poznat, ali tada nije bio jer pandemija kovida još nije bila počela", rekao je slavni kuvar.

Viktorija je još ranije u intervjuima govorila kako nikada ne jede hranu prženu u ulju ili s nekim umakom, a ne jede crveno meso, kao ni mlečne proizvode. Od poslastica jede samo kolače od voća, i to isključivo u posebnim prilikama.

Shutterstock, SplashNews.com / Splash / Profimedia Viktorija Bekam

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!