Poslednjeg dana na Beogradskom burger festivalu očekuju vas sjajan provod, zato dođite na Kališ i ne propustite priliku da uživate u ukusima najboljih burgera u gradu!

U nedelju dovedite svoje mališane na Burger festival gde će moći da se poigraju i razonode u Frikom radionici, a za sve ljubitelje sporta i piva, organizovano je takmičenje u Beer pongu, i zato povedite svoju ekipu i dođite da se ludo provedete.

burger festival
Mondo/Stefan Stojanović 

Ipak, to nije sve! S obzirom na to da poslednji dan Burger festivala ne može da prođe bez dobre žurke, tako će na Kališu večeras hitove vrteti DJ Vlada Mold.

Ne zaboravite da se u svakom trenutku možete osvežiti na letnjem šanku gde vas čekaju kako bezalkoholna, tako i alkoholna pića, bez kojih je potpun užitak nezamisliv.

burger festival
Uroš Arsić 

Prethodnih dana imali ste priliku da glasate za najbolji burger, a na osnovu glasova ankete, stručni žiri je doneo odluku, te je prvo mesto osvojio Ž burger, na drugom se nalazi Fat Boys, dok je treće mesto zauzeo Smash burger.

Da tokom 10 dana trajanja Beogradskog burger festivala ničega ne manjka pobrinuli su se Coca Cola, Birra Moretti, Naked, Frikom, Balkan Bet, MC Cain, Tvojih 5 minuta, Mars i Glovo.

burger festival
Uroš Arsić 

Beogradski burger festival organizuje Mondo i Beofest uz podršku grada Beograda, Beokoma i SAD ambasade.

burger festival
Stefan_Stojanovic/MONDO/Stefan Stojanovic