Lagano ali sigurno ulazimo u zavšnicu još jednog Burger festivala i kako to obično biva, najslađe se uvek čuva za kraj, te se nadamo da ste ovaj vikend sačuvali za provereno najbolju zabavu u gradu. Jer gde drugde ići ovog 6. i 7. juna, ako ne na Kališ gde vas čekaju i dobra klopa, i sjajna mjuza, takmičenja, nagrade i fantastično društvo?

Na Burger festu čeka vas najbolja muzika.
Mondo/Stefan Stojanović 

Tako će subota startovati jako najpre sa Frikom radionicama za decu koje će trajati od 11, pa sve do 17 časova, a potom sledi takmičenje u pikadu. Dakle, smirite ruku, izoštrite vid, strelice u ruke i "odmerite snage". Uostalom, znate kako kažu - neka pobedi najbolji! A ukoliko to nije vaš "cup of tea", tu su i stoni fudbal i stoni tenis, te je više nego izvesno da će svako naći zabavu koja mu savršeno paše.

Na Burger Festu organizovana je najbolja zabava za sve generacije.
Mondo/Stefan Stojanović 

A u pazama, zna se, pravac na burgere, jer su samo za vas, najbolje buregdžinice i restorani predstavili svoje specijalitete, te smo sugurni da će zadovoljiti i najizbirljivija nepca, bilo da ste ljubitelji mesa ili vege varijanti.

Na burger festu obavezno probajte neke od najboljih burgera.
Mondo/Stefan Stojanović 

A onda, drumrolls please, od 19 do 20 časova konačno sledi proglašenje pobednika stručnog žirija i proglašenje pobednika publike powered by Mondo gde će se konačno saznati ko će ove godine bio the best of the best, odnosno pravi šampion kada su u pitanju burgeri.

Na burger festu vas čekaju najbolji beogradski restorani i burgerdžinice.
Mondo/Stefan Stojanović 

Naravno, ništa bez dobre mjuze, te će vas od 19:30 do 23:30 časova zabavljati DJ Nadežda Dimitrijević, a to znači samo jedno - spremite se za đuskanje i sjajan provod!

Kada je reč o nedelji, tate i mame, možete da odahnete, jer vas ponovo čeka Frikom radionica za decu u istom terminu, te budite sigurni da će vaši klinci i klinceze biti u više nego dobrim rukama.

Od 15 do 17 časova sledi igrica za onu malo veću "decu" koja mogu okušati sreću u čuvenom beer pong takmičenju, a za dobru žurku ovog puta od 14 pa sve do 18 časova zadužena je DJ Miss Millie i najbolji hitovi koje ste obožavali.

Ne zaboravite da se u svakom trenutku možete osvežiti na Letnjem šanku gde vas čekaju kako bezalkoholna, tako i alkoholna pića, bez kojih je potpun užitak nezamisliv.

Na Burger festu će se naći za svakog po nešto.
Mondo/Stefan Stojanović 

Da tokom 10 dana trajanja Beogradskog burger festivala ničega ne manjka pobrinuli su se Coca Cola, Birra Moretti, Naked, Frikom, Balkan Bet, MC Cain, Tvojih 5 minuta, Mars i Glovo.

Beogradski burger festival organizuje Mondo i Beofest uz podršku grada Beograda, Beokoma i SAD ambasade.