Mirka Vasiljević postala je mama po četvrti put u oktobru prošle godine, a sada je uspela, kao i nakon prethodnih trudnoća, da u rekordnom roku vrati staru liniju.

Naime, njen partner, fudbaler Vujadin Savić podelio je nedavno zajedničku fotografiju iz šetnje, a zanosna glumica blistala je u majici i kratkoj suknji. Naravno, nikome nije promaklo da Mirka izgleda fantastično, te su se u komentarima mogle pročitati brojne pohvale.

S obzirom da se tokom drugog stanja nije mnogo ugojila, skidanje "viška" joj nije bio toliki problem. Ipak, njena dijeta počinje jednom neverovatnom istinom:

- Ja sam u jednom momentu imala tri bebe, svaka traži mamu samo za sebe, kaže Mirka i ističe da je to već samo po sebi bilo dovoljno da počne da gubi na težini, piše Story.

Mirka Vasiljević svaki put bi u rekordnom roku vratila staru kilažu.
KURIR/Dragana Udovičić 

- Prva trudnoća je baš bila sa 20 godina kada sam još bila devojčurak. Posle toga se već telo malo formiralo u oblik žene. Sećam se da sam u sve tri trudnoće dobila po 10 kilograma, otkrila je glumica jednom prilikom i dodala da je u svaku trudnoću zakoračila sa manje kilograma od prethodne, a ipak, posle porođaja, ostajalo je oko pet kilograma viška.

PORODILA SAM SE ZA 20 MINUTA! Mirka Vasiljević opisala kako je protekao porođaj i otkrila zašto je ćerkici dala ime ANIKA Kurir televizija

Dijeta Mirke Vasiljević posle svake trudnoće podrazumevala je jelovnik koga se glumica i danas pridržava.

- Moj doručak nekada bude dobro kvalitetan - pa tu budu i jaja i neka šunka sa strane. Ali gledam da onda ne jedem hleb uz to. Ručak uglavnom bude meso sa nekim salatama ili riba, ja sam neko ko voli da proba svašta. Večera stvarno treba da bude apsolutno lagana - da kada pojedete večeru, maltene ne osetite da ste je pojeli. I najbolje bi bilo da večerate do sedam, osam sati uveče. Ili najbolje - idite da spavate pa ćete zavarati glad pa ujutru, kada se probudite, može jači doručak, otkrila je Mirka za Žena.rs.

Kada nije sigurna, Mirka ima bezrezervnu podršku svog partnera, koji zbog prirode posla mora da se drži parole "U zdravom telu, zdrav duh".

- Ako ja nešto nisam sigurna vezano za ishranu ili vežbe, prvenstveno pitam svog trenera. A ako ne dobijem zadovoljavajući odgovor trenera, onda se obratim Vujadinu mada uglavnom Vujadin podrži reči trenera i onda shvatim da to tako mora - a kada dobije jasne instrukcije, Mirka se ponaša disciplinovano, što je stav koji ju je čak tri puta doveo do zagarantovanog uspeha i pomogao joj da ostane vitka i zadrži liniju, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Mirka Vasiljević uspela je nakon svakog porođaja da vrati devojačku liniju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!