Burger festival na Kalemegdanu nastavlja u dobrom ritmu i ovog utorka, a sve ljubitelje dobre hrane i zabave čeka zanimljiv program!

Jedino što treba da uradite jeste da spremite nepca za najrazličitije ukuse, fantastične topinge i priloge koji će iznenaditi čak i one koji misle da su probali baš sve.

Burger festival na Kalemegdanu.
Uroš Arsić 

Burgeri možda jesu glavni, ali ne i jedini razlog da posetite Kališ! I narednih dana nastavljamo sa dobrom zabavom za sve posetioce Beogradskog burger festivala, te vas pozivamo da u utorak 31. maja pristusvujete takmičenju između Burger učesnika u stonom tenisu od 16 do 19 časova.

burger festival na kalemegdanu
Uroš Arsić 

Osim zanimljive igre, koja je do sada privlačila veliki broj posetilaca, od 18 časova svi koji žele moći će da učestvuju u takmičenju "Potraga za burgerom". Sistem igre je da takmičari u grupama od 3 do 5 igrača moraju da reše 4 zadataka na terenu koji će ih dovesti do osvajanja 5 burger paketa po izboru na Balkan Food štandu. Prijavljivanje će se održati istog dana pola sata ranije kod Muzičkog paviljona.

Na letnjem štandu čekaju vas osvežavajuća pića, kako bezalkoholna, tako i alkoholna, bez kojih je potpun užitak nezamisliv, a za dobru muziku i žurku biće zadužen DJ IKE koji će startovati u 19 časova, a kompletan nedeljni program Beogradskog burger festivala možete pogledati OVDE.

burger festival
Stefan_Stojanovic/MONDO/Stefan Stojanovic 

Da tokom 10 dana trajanja Beogradskog burger festivala ničega ne manjka pobrinuli su se Coca Cola, Birra Moretti, Naked, Frikom, Balkan Bet, MC Cain, Tvojih 5 minuta, Mars i Glovo.

Beogradski burger festival organizuje Mondo i Beofest uz podršku grada Beograda, Beokoma i SAD ambasade.

burger fest
Stefan_Stojanovic/MONDO/Stefan Stojanovic