Od petka 27. maja pa sve do 5. juna na Kalemegdanu će se održati još jedan Beogradski burger festival, a vrhunska klopa, druženje, kvalitetna muzika i dobra atmosfera su zagarantovani!

Ukoliko nemate ideju gde biste proveli predstojeći vikend, imamo sjajan predlog - dobra ekipa i pravac na Kališ, jer Beogradski burger festival i ove godine donosi sjajnu zabavu za sve generacije.

burger festival
Uroš Arsić 

Pored gastronomskih specijaliteta i omljenih napitaka, na Kalemegdanu vas očekuju i raznorazne sportske aktivnosti, turniri i radionice, a tu su i nagrade za najbolje!

Ljubitelji dobre muzike imaće priliku da uživaju u jazz i funk zvuku koje će bendovi izvoditi uživo, ali i da se zabave uz moderne hitove koje će samo za vas vrteti domaći DJ-evi na Burger festivalu.

burger festival na kalemegdanu
Mondo 

Tu je i program za najmlađe. Svi mališani imaće priliku da učestvuju u kreativnim radionicama i zabave se raznoraznim zanimljivim aktivnostima već od prvog dana Beogradskog burger festivala koje je za njih spremio Frikom.

Ukoliko ste fan roštilja, imamo dobre vesti za vas!

Svi posetioci Beogradskog bruger festivala imaće priliku da uz vrhunskog majstora, sertifikovanog sudije za roštilj Klinta Mejera koji će podeliti svoje umeće i iskustvo i nauče kako se pravi savršeni burger. Pored toga, moći ćete i sami da napravite sastojke za burgere koje će žiri probati, ali i oceniti.

burger festival na kalemegdanu
Uroš Arsić 

Pozivamo vas da drugog dana Beogradskog burger festivala, u subotu 28. maja učestvujete u zanimljivoj igri "Potraga za Balkan burgerom", jer najbolji tim osvaja ukusnu nagradu.

A za one koji su sportskog duha, tokom vikenda 28. i 29. maja organizovno je amatersko takmičenje u šahu, dok je nedelja rezervisana za stoni fudbal, a pobednicima slede nagrade.

burger festival
Mondo 

Da tokom 10 dana trajanja Beogradskog burger festivala ničega ne manjka pobrinuli su se Coca Cola, Birra Moretti, Naked, Frikom, Balkan Bet, MC Cain, Tvojih 5 minuta, Mars i Glovo.

Beogradski burger festival organizuje Mondo i Beofest uz podršku grada Beograda, Beokoma i SAD ambasade.

burger festival
Mondo