Bliži se leto, sunce nas budi skoro svakog jutra, a korišćenje godišnjih odmora je na pomolu. To može značiti samo jedno – da je vreme da isplanirate svoje slobodne dane i prepustite se uživanju sa porodicom i prijateljima.

Iako još uvek nije počela „morska sezona“, to ne znači da zabava ne može biti na maksimumu. Dok čekamo ponude turističkih agencija i tropske destinacije, kampovanje na planinama, koje je sve više aktuelno, je odlična alternativa za fenomenalan provod, ali razlog više da napravite i zabeležite najlepše uspomene sa najdražim osobama.

Galaxy S22 Ultra daje fantastične rezultate noću.
Promo 

Međutim, kada je u pitanju tamno osvetljenje i noćni uslovi, često imamo problem sa kamerama na mobilnim telefonima jer one ne mogu dočarati potpunu atmosferu i doživljaj sa kampovanja, ali ukoliko koristimo jednu od tri nove zvezde iz Samsung S22 galaksije, problema neće biti. U pitanju je, naravno, novi model telefona Galaxy S22 Ultra.

Kada sa dnevnog svetla, jasnih i čistih fotografije zađete u noć, prava je šteta da se i ova atmosfera ne nađe na profilima vaših društvenih mreža. Za to se može pobrinuti revolucionarna Nightography opcija ovog telefona, koja podrazumeva čak 23% veći senzor u odnosu na prethodne Galaxy uređaje, kao i Adaptive Pixel tehnologija koja omogućava kameri da propušta više svetla, sjajno izvuče detalje i donese živopisne boje na snimcima i fotografijama, čak i pri veoma slabom osvetljenju.

Takođe, Galaxy S22 Ultra ima senzor piksela od 2,4um – najveći Samsung senzor piksela ikada, što sočivima njegove kamere omogućava da zabeleže više svetla i podataka, kao i da optimizuju svetlost i detalje vaših video snimaka, pa će svaki vaš „post“ izgledati kao da ste na druženju imali i profesionalnog fotografa.

S22 Ultra daje fantastične fotografije.
Promo 

Unapređena Super Clear Glass sočiva modela S22 Ultra vam pomažu da pravite lepše i jasnije noćne video snimke bez odsjaja, koje ćete zasigurno gledati i nakon ovog okupljanja i o kojima će se dugo pričati. Isto tako, autokadriranje video snimaka garantuje da vaša kamera snima tačno ono što želite, bilo da je u kadru jedna ili deset osoba. U ovom slučaju nema bojazni ni da ćete morati da „škljocate“ bezbroj puta sve dok svi na slici ne ispadnu onakako kako žele jer ukoliko uključite Night Solution opciju dok pravite portrete, čak i kada zumirate možete biti sigurni da fotografija u mraku neće biti mutna.

Kako ovaj model poseduje nekoliko kamera - 12MP ultraširoku kameru, 108MP široku kameru, dve 10MP telefoto kamere i 40MP prednju kameru – budite spremi da u toku ove noći ponesete ulogu glavnog fotografa jer uz nove funkcije na bazi veštačke inteligencije kao što je Portrait mode, Galaxy S22 Ultra je napravljen tako da svaka fotografija izgleda profesionalno.

IG S22 Ultra3.jpg
Promo 

Svoje kampovanje, pored sedenja kraj vatre, zanimljivih priča i muzike, možete upotpuniti i kvalitetnim filmom, a vaš „najbolji prijatelj“ u ovoj situaciji biće Samsung The Freestyle projektor, koji će vam omogućiti da gledate omiljene sadržaje gde god da se nalazite.

Ovaj, potpuno novi prenosivi uređaj ne zahteva nikakvu vrstu pričvršćivanja i može se podesiti tako da se koristi pod bilo kojim uglom, pa problem neće stvarati čak ni neravan spoljni teren. Projektor omogućava rotaciju od 180 stepeni, vrši automatsko fokusiranje u sekundi kako bi slika bila oštra i jasna, a emituje i bogat zvuk koji audio-doživljaj čini fenomenalnim gde god da sedite.

Galaxy S22 Ultra i The Freestyle projektor
Promo 

Film možete gledati i pod otvorenim nebom tako što ćete sadržaj emitovati preko bilo koje površine - zid, pod ili sto, a kako poseduje spoljne baterije koje podržavaju USB-PD i izlaz od 50V/20V ili više, projektor će biti idealan za ovu priliku.

Sada, kada znate šta vam je sve potrebno da biste organizovali veče za pamćenje, odredite lokaciju, uputite se na destinaciju i ne zaboravite da ponesete dva glavna pomoćnika – Galaxy S22 Ultra telefon i The Freestyle projektor, o kojima više infomacija možete pronaći na sledećim linkovima:

Galaxy S22 Ultra:OVDE

The Freestyle:OVDE