Mnogi od nas vole da grickaju između obroka, bilo ispred TV-a, na zabavi ili pod stresom ispred računara. Ukusi su raznoliki kao i raspon zalogaja: od slanih delicija kao što su čips, do gumenih bombona pa sve do slatkih čokoladnih varijacija svih oblika.

Pa ipak, mnogi ljudi koji vole nešto da gricnu imaju vrlo jasne favorite kada ih žudnja nadvlada. U nastavku otkrivamo šta tvoj omiljeni zalogaj otkriva o tvojoj ličnosti.

Savršeno čokoladno iskušenje - BRAUNI

Obožavatelji ove čokoladne poslastice obično su snažne volje i uporni, ali takođe imaju veliko srce za one koji su im bliski.

Čips

Draže ti je slano? Ako ti je čips od krompira omiljeni međuobrok, onda si verovatno vrlo ambiciozna. Istraživanja su pokazala da se šefovi često okreću ovim obilnim grickalicama kako bi se suzbila žudnja. Ali, uspeh ima i svoje negativne strane: obožavatelji čipsa su ponekad nestrpljivi i brzo frustrirani kada stvari ne idu onako kako su zamislili.

Čips vole ambiciozni ljudi
Shutterstock 

Čokoholičarka I deo: Tamna čokolada

Voliš čokoladu, ali mora imati najmanje 70 posto kakaa? Kao ljubiteljka gorko-slatkog, vrlo si emotivna, slušaš svoje srce i imaš dobru intuiciju. Tačno znaš šta želiš i kako to postići – i voliš da odvojiš malo vremena za to.

Čokoholičarka II deo: Mlečna čokolada

Čokolada je tvoj apsolutno omiljeni slatkiš, ali mora biti zaista nežna i kremasta s malo mleka! Kao zavisnik o čokoladi, ti si odana duša, puna ljubavi i uvek dobro raspoložena. Ponekad, ipak, možeš biti pomalo lakoverna.

Mlečne čokolade biraju emotivni
Shutterstock 

Gumene bombone

Gumene bombone uvek su u tvojoj torbi! Uz klasike kao što su gumeni medvedići i slično, verovatno imaš vrlo jasne omiljene boje – uostalom, ne jedeš baš svakog medvedića. Generalno si izbirljiva u životu. Skeptična si prema kompromisima, na kraju krajeva imaš tačnu ideju što želiš. A za to si spremna da učiniš dosta toga.

Meksička poslastica - Tortilja čips

Voliš ukusni tortilja čips? Onda si verovatno vrlo organizovana i rado planiraš sve do poslednjeg detalja. Možeš biti veliki perfekcionist, ali u isto vrime jako brineš o ljudima. Mrziš nepravdu i voliš da se zauzmeš za dobar cilj.

Cupcakes

Voliš slatkiše ukrašene s ljubavlju, savršeno stilizovane. Koliko god da si elegantna u svom tanjiru, takva si i u drugim situacijama - modni stručnjak i trendseterka. Osim toga, uvek si otvorena za nove stvari i voliš sve da isprobaš. Međutim, ponekad možeš biti malo prevrtljiva.

Ljubitelji cupcakesa su elegatni u svemu
Shutterstock