Vrhunski provod zagrantovan je i ove subote u Parku vojvode Vuka, zato uhvatite svoje najmilije za ruku i pravac Starogradska zima!

Danas ćete imati prilku da se već od 11 časova zagrejete uz popularne hitove 90-ih koje nam je obezbedio Naxi radio. Od 15 časova sledi dešavanje kom će se posebno obradovti najmlađi - druženje s Mini Maus i Deda mrazom, kao i dečija predstava “Ah ta Crvenkapa”. Večernji časovi rezervisani su za kvalitetnu muziku.

Naime od 20:30 časova popularna grupa Balkanika nastupiće pred publikom u Parku vojvode Vuka.

Starogradska zima je novogodišnji program koji je pažljivo osmišljen za sve uzraste.
Mondo 

Svi ljubitelji etno zvuka imaće priliku da uživaju u spoju tradicionalnog i modernog zvuka. Grupa Balkanika svojim obožavateljima uvek pruža kvalitetan sadržaj, a brojna publika moći će da uživa u starim i novim hitovima.

Balkanika je na sceni prisutna već više od dve decenije, svoj prvi nastup imali su 2000. godine, a od samog početka izdvajaju se po originalnom zvuku koji kombinuje elemente svetske muzike sa snažnim zvukovima Balkana. Muzičari su najavili sjajno veče u Parku vojvode Vuka i veoma se raduju druženju s publikom, te ukoliko još uvek razmišljate gde biste mogli da provedete ovu subotu, mi imamo odgovor - pravac Starogradska zima jer vrhunski provod je zagarantovan!

Balkanika se raduje druženju sa vama i čeka vas na Starogradskoj zimi u Parku vojvode Vuka.
Mondo 

Atmosfera na Topličinom vencu iz dana u dan sve je življa. Svi oni koji su se našli u Parku vojvode Vuka proteklih dana mogli su da osete šta znači prava novogodišnja euforija, uz odličnu muziku, ukusnu hranu i vrhunski provod za sve generacije. Na jednom mestu imate mogućnost da probate hranu iz 10 najboljih restorana u Beogradu, a sada vas čeka još jedno sjajno iznenađenje.

Naime, sve posetioce koji tokom srede, četvrtka i petka posete Park vojvode Vuka od 16 do 18 h, čeka happy hour na šanku, gde za svako naručeno kuvano vino ili rakiju po ceni od 190,00 dinara, dobijaju još jedno piće gratis - idealno da vas ugreje u ovim hladnim decembarskim večerima. Čak i ako dolazite sami, iskoristite svoj +1 da možda priđete osobi koja vam se dopada, jer u društvu je sve lepše, a Starogradska zima je tu i da spaja ljude i stvara prijateljstva za celi život. 

Na Starogradskoj zimi čekaju vas promo cene omiljenih napitaka, slaniša i slatkiša!
Mondo 

Podsetimo, Zimski šank i Gastro kućice rade svakog radnog dana od 15 do 22h, a vikendom od 11 do 23h. Dakle, uz dobro piće, sjajno društvo, odličan izbor muzike, fenomenalan provod i još mnogo iznenađenja koja vas tek čekaju, garantujemo da će vam ova beogradska zima ostati u najlepšem sećanju. Dođite da uživate i u vrhunskoj klopi beogradskih restorana koji su u ponudi u okviru 10 gastro kućica. Kris Bon, Pivo i Kobaje, Inbox libijska kuhinja i mnogi drugi, upotpuniće događaj najraznovrsnijim gastronomskim specijalitetima.

Na Starogradskoj zimi možete probati specijalitete 10 najboljih beogradskih restorana.
Mondo 

Pored sjajnih aktivnosti za najmlađe, u Muzeju primenjenih umetnosti održavaće se najrazličitiji tipovi radionica za sve uzraste. Crtanje, izrada novogodišnjih ukrasa i radionica eteričnih parfema biće samo neki od izbora u ponudi. Pored toga, u Parku vojvode Vuka čeka vas deset gastro kućica najboljih restorana Beograda, kao i specijalni zimski bar u kom ćete moći da uživate u svom omiljenom napitku.

Više fotografija pogledajte u galeriji u nastavku:

Mondo Starogradska zima oduševila je brojne posetioce svojim iznenađenjima

Program "Starogradska zima" organizuje Gradska opština Stari grad, Grad Beograd, Beokom servis, a medijski partneri su Mondo i Adria Media magazini.

Partneri projekta Starogradska zima su Coca - Cola, Heineken, Telekom Srbija, Skijališta Srbija, Mondelez i Frikom.

Sve novosti na dnevnom nivou možete pratiti na Instagram stranici Starogradska zima.