PRAZNIČNI POKLONI KOJIMA NIKO NE MOŽE ODOLETI: Iznenadite voljenu osobu kreativnim i praktičnim darom koji se pamti

Pitanje "Šta pokloniti nekome za praznike?" definitivno možete da zaboravite, jer vam u nastavku donosimo sjajane ideje za poklone kojima ćete novogodišnje praznike voljenoj osobi učiniti magičnim.

3_ Galaxy Z Flip3.jpg
Promo 

Novogodišnja euforija već uveliko vlada, a poslednjem mesecu ove godine mnogi od nas se raduju. Tada zanemarujemo tenziju koja vlada zbog besomučne gužve po tržnim centrima, čekanja u redovima gde god da se okrenemo i željno iščekujemo predstojeće praznike i mali predah od svih obaveza.

Novogodišnji i božićni praznici samo što nisu nastupili, a dilema oko poklona je i dalje neizostavan deo. Svi želimo da budemo kreativni i posebni, pa smo preokupirani jednim pitanjem: "Na koji način mogu da obradujem najdražu osobu?"

Poklon kom bi se obradovala svaka žena, idealan za male tašne.
Promo 

Obično želimo da to bude nešto što će biti i lepo i korisno, ali da pobegnemo od one stare, dobro poznate reakcije: "To je kliše". U tome nam savršenu pomoć pružaju tehnički uređaji kojima zbog inovacija apsolutno niko ne bi odoleo.

Pametni telefon, sat ili slušalice su nešto što je danas svakome od nas potrebno. Svakodnevica nam nameće prebrz tempo života i postizanje više zadataka u isto vreme, a to je veoma lako postići uz Samsung Galaxy Z Flip3 ili Galaxy Z Fold3. Osim izbora nekoliko boja i autentičnog dizajna, karakteristikama ovih telefona oduševiće se osoba bilo kog uzrasta.

Dizajn koji će oduševiti sve.
Promo 

Preklopljeni telefoni su se vratili u modu, a njihova moć da savršenu fotografiju napravite i tokom noći, stvoriće najlepše uspomene zauvek. Fotografisanje bez korišćenja ruku učiniće da mesto na vašem Instagram profilu zauzme fotografija živih boja.

Osim toga, obavljanje više zadataka pruža opcija korišćenja nekoliko aplikacija istovremeno, a svako bi voleo da novu godinu započne spremno za nove poslovne poduhvate i maksimalnom produktivnošću.

Samsung preklopljeni telefoni su se vratili u modu.
Promo 

Ipak, ukoliko vaša draga osoba voli da eksperimentiše sa modnim stilovima, možete je iznenaditi ultra urbanim pametnim satom. Galaxy Watch4 daje mogućnost da njegov izgled kreirate sami, a potrebno je samo da se opredelite za Ipak, ukoliko vaša draga osoba voli da eksperimentiše sa modnim stilovima, možete je iznenaditi ultra urbanim pametnim satom. Galaxy Watch4 daje mogućnost da njegov izgled kreirate sami, a potrebno je samo da se opredelite za sportski ili kožni kaiš.

Ono što će nasmejati osobu koju obradujete ovim poklonom, jeste to da osim strimovanja muzike i fitnes aplikacije, ovaj sat detektuje i hrkanje tokom sna. Želeli ste lepo, simaptično i korisno, zar ne? Pa ko se ne bi obradovao ovkavom poklonu?

Galaxy Watch4 daje mogućnost da njegov izgled kreirate sami
Promo 

Da svakodnevni trenuci budu radosni, tu su Galaxy Buds2 slušalice. Nepoželjni zvuci se filtriraju, glas korisnika se jasno izdvaja, zbog čega ćete voljenoj osobi stvoriti osećaj kao da je na samom mestu dešavanja.

Galaxy Buds2 slušalice dolaze u nekoliko boja.
Promo 

Stižu su u tri različite veličine, a kako su slušalice postale ono na šta se pri izlasku iz kuće prvo preispitamo da li smo poneli, ovaj izbor je definitivno nepogrešiv.

Bilo da se opredelite za telefon, sat ili slušalice, jedno je sigurno - stvorićete uspomene koje se pamte. Obradujte najmilije iznenađenjem koje će u potpunosti olakšati njihovo svakodnevno funkcionisanje, a ima li šta lepše kada pri pogledu na poklon svaki put pomisli na vas?
Presudite sami, mi znamo odgovor.

Idealan predloz za prazničan poklon.
Promo 

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
 1