Glumica Elizabet Harli smatra da spoljašnje lepote nema bez unutrašnjeg mira, pa se stresa oslobađa odlaskom na akupunkturu. Ona u 57. godini izgleda sjajno. Može se pohvaliti fit figurom, savršeno izvajanim telom na kom joj zavide i znatno mlađe koleginice.

"Ima 57 godina, a izgleda kao da ima 26", "Ti ne stariš", "Boginja", "Najlepša", samo su neki od komentara koje joj fanovi svakodnevno upućuju na Instagramu gde Liz redovno objavljuje fotografije na kojima pozira u bikiniju.

Tokom života su je pratili razni skandali, ali Elizabet se nije dala. Ona  puno truda ulaže u svoj izgled, i vodi se jednostavnom filozofijom. Uživa u dugim šetnjama sa svojim psima, a čučnjeve izvodi dok pere zube ili sprema ručak u kuhinji.

Svako jutro pije dve čaše mlake vode i celi dan nosi bočicu vode za sobom kako bi uvek bila hidrirana. Izgleda da recept deluje.

"Celo leto jedem voće i povrće iz svog vrta. Imam malu organsku farmu. Iako to ne mogu svi, podstičem ljude da kupuju od lokalnih farmera", izjavila je za "The Cut".

Podsetimo, glumica je bila verena za Hju Granta, sve dok ga nije uhvatila na delu sa prostitutkom. Atraktivna Britanka ima sina Demijana Herlija, kog je dobila sa Stev Bingom. Elizabeta i Stiv su se razišli pre rođenja sina.

elizabe je bila u vezi sa hju grantom
Shutterstock 

2021. godine Bing je izvršio samoubistvo skočivši sa 27. sprata luksuzne zgrade, a tom prilikom Demian je objavio na Instagramu potresnu poruku.

Nedavno svet je obišla vest da je Damian, sin glumice Elizabet Harli,izbačen je iz testamenta pokojnog oca Stiva Binga nakon sudske žalbe.

Bogati biznismen oduzeo sebi je život u junu 2021. godine, a pre toga je navodno uspostavio fondove za sina i njegovu ćerku Kiru Kerkovian (24), koju je dobio sa bivšom teniserkom Lisom Bonder.

Pre svoje smrti, Bing je dobio pravnu bitku protiv svog oca, Pitera Binga, koji je pokušao Damianu i Kiri da zabrani pristup porodičnom bogatstvu, prenosi Dejli Mejl.

elizabet i i njen sin damian
Instagram 

Piter Bing se, međutim, žalio na odluku temeljem toga da su Damian i Kira deca rođena izvan braka. Prema izveštaju, Bingovo bogatstvo sada se deli između dece koja pripadaju njegovoj sestri Meri.

Harli, naravno, nije bila srećna takvim ishodom.

- Kad si je Stiven oduzeo sebi život, umro je misleći da su njegova deca zbrinuta. Ono što je Stiven želeo sada je preokrenuto. Znam da bi Stiven bio uništen, rekla je ona.

Damianov deo bio je procenjen na gotovo 250 miliona dolara. Lisa Bonder za Dejli Mejl takođe je izrazila koliko je neprijatno iznenađena.

Inače, njen sin je zbog izgleda čsto tema medija. Demian je dugo na meti kritika zbog svog prilično ženstvenog izgleda,a mnogi se pitaju da li je to njegov lični izbor ili je njegova slavna majka od njega napravila devojku.

elizabet sa sinom
Marco Piraccini / Zuma Press / Profimedia 

Oboje uživaju da se isto šminkaju i oblače, kao i da se fotografišu zajedno i dele zajedničke fotografije na društvenim mrežema. Njihova pojavljivanja u javnosti često pokreću pitanje - ko je ženstveniji, majka ili sin.

Instagram, face to face / Face to Face / Profimedia Elizabet Harli


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!