Damijana Harlija, sina slavne glumice Elizabet Harli dugo nije bilo moguće videti u javnosti, iako je donedavno veoma bio aktivan u vodama modelinga. Činilo se da se pred lepim Damijanom smeši blistava budućnost s obzirom da je slika i prilika slavne majke, ali i zbog toga što spada u adrogene modele, odnosno one koji mogu da nose podjednako dobro i muške i ženske kolekcije.

Ipak, u jednom trenutku odlučio je da se povuče, izoluje i provede neko vreme sa prijarteljima, naročito nakon porodične drame zbog koje je ostao bez 250 miliona dolara.

Naime, Damijan je prošle godine izbačen iz testamenta svog oca, pokojnog milionera Stiva Binga, nakon što je sud uvažio sudsku žalbu njegovog brata. Stiven koji se ubio 2020. godine obezbedio je fondove kako za sina, tako i za ćerku Kiru Kerkovian (23), koju je dobio sa bivšom teniserkom Lisom Bonder.

Naime, Piter Bing je oborio testament sa tvrdnjom da su Damian i Kira deca rođena izvan braka. Prema izveštaju, Bingovo bogatstvo sada se deli između dece koja pripadaju njegovoj sestri Meri. Kako neki izvori tvrde, Piteru je smetalo i što je Damijan "isfeminiziran", te je govorio da će da "pokvari njihovu lozu", što je zgrozilo mnoge.

Harli, naravno, nije bila srećna takvim ishodom.

- Kad si je Stiven oduzeo sebi život, umro je misleći da su njegova deca zbrinuta. Ono što je Stiven želeo sada je preokrenuto. Znam da bi Stiven bio uništen, rekla je ona.

Elizabet Harli je razočarana što je njen sin ostao bez nasledstva.
Marco Piraccini / Zuma Press / Profimedia 

Damianov deo bio je procenjen na gotovo 250 miliona dolara. Lisa Bonder za Dejli Mejl takođe je izrazila koliko je neprijatno iznenađena.

- Kao mama, pitam se zašto se, pobogu, to moralo dogoditi. Zašto dvoje nevinih klinaca pretvoriti u žrtve, rekla je ona u šoku.

Nakon skandala, Damijan se sklanjao od paparaca i provodio vreme van zemlje, a sada su ga fotografi konačno uslikali u provodu sa nepoznatom devojkom. Sunčali su se, smejali i grlili, a očigledno je da Damijanu i te kako prija njeno društvo.

On je pre nekoliko dana prisustvovao i venčanju dobrih prijatelja, a komentari ispod njegovih objava da izgleda poput "prelepe devojke" ponovo nisu prestajali da se ređaju. 

Damijan je i sve aktivniji na mrežama, te se čini da se konačno oporavio od svega što se izdešavalo u njihovoh porodici, a još njegovih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Evo kako danas izgleda Damijan Harli

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!