Kao pravi odabir svih urbanih i trendi ljudi, ovo pivo sa pravom nosi titulu petog najstarijeg pivskog brenda na svetu, koji još uvek postoji.

Sastojci poput ječmenog slada, pšenice, ekstrakta strisselspalt hmelja, arome karamele, narandžine kore i korijandera koji obiluju u Blanc pivu, doprineće potpuno novom iskustvu ispijanja ovakve vrste pića.

Obogaćen tradicijom i jakim korenima, Kronenbourg 1664 Blanc ne preza od jedinstvenog i prepoznatljivog izgleda odeven u kraljevsko plavu bocu, a koji će svojom estetikom upotpuniti svaki prostor na jedinstven, specifičan i upečatljiv način.

Upravo zato će Blanc dodati šarm i glamur svakom trenutku, a svaki događaj učiniti nezaboravnim otkrivajući meru dobrog ukusa. Koliko su nam svaki trenuci bitni i značajni, kako sa porodicom tako i sa prijateljima, pokazalo nam je i doba pandemije, tako da u svakom momentu treba uživati i učiniti ga neponovljivim. Uživanje u svakodnevnici i dnevnim aktivnostima koji su postali mali neprimetni rituali, idealno će se spojiti sa Kronenbourg 1664 Blanc – to su momenti koje provodimo zajedno sa bitnim osobama, za trpezom i kroz uživanje u hrani.

Da se savršeno slaže sa brojnim jelima iz svetske kuhinje i očaravajuće upotpunjuje ukuse stvarajući harmoniju za svako naše čulo, primetili su i mnogi koji su pripremali večeru za svoje prijatelje. A kako se naš glumac Ivan Mihailović pokazao u ulozi domaćina i koji je to recept upotrebio da organizuje gastro veče uz prefinjene ukuse, imaćete prilike da pogledate na Blanc zvaničnom YouTube kanalu.

U avgustu mesecu u svakoj novoj nedelji moći ćete da vidite i druge poznate ličnosti koje su nam otkrile uz koja jela koriste Kronenbourg 1664 Blanc kao must have dodatak bez kog se ne može. Kroz sve četiri epizode vodiće vas glumac Luka Raco, koji će vam predstaviti potpuno različite karakteristike ovog pića, dok je na vama da otvorite piće i da se prepustite.
Ukoliko organizujete bioskopsko veče, još jedan specijalni gost ovog serijala, Marela Aćimović, osnivačicca bloga Marina Enterijernica, pomoći će vam u tome sa njenim savetima.
S obzirom da leto još uvek traje, u saradnji sa Kronenbourg 1664 Blanc, predivna Tamara Ćosić, poznata i kao Lepa svaki dan, otkriće vam tajnu savršenog šik piknika. Šta je to Tamara još spremila kako bi se savršeno osvežila preko leta moći ćete da pogledate na Blanc zvaničnom YouTube kanalu tokom avgusta.

A kako je ovo pivo probudilo čula glumca Bojana Perića i insprisalo ga da organizuje boys night u potpuno drugačijem konceptu, videćete u poslednjoj nedelji avgusta. Pored nezaobilaznog momenta igrica i neizostavnog Kronenbourg 1664 Blanc, otkriće vam koji je specijalitetom savršeno uklopio ovo veče u neponovljivi trio.

Kronenbourg 1664 Blanc je pivo koje će vam nesumnjivo probuditi sva čula, i svaki događaj podići na viši nivo.