Kako bi bilo lepo da se nekako možemo da ležimo, a da se sve naše obaveze završavaju same, ali i da uz sve to imamo savršenu liniju. ipak, svi znamo da je to nemoguće, a do rezultata ne možemo doći bez truda, nevezano šta je u pitanju.

Ipak, u ovom slučaju, iako znamo dobre strane treninga, pogotovo ujutru, nakaniti se i vežbati, nekad je pravi izazov.

Ukoliko vas mrzi da vežbate, postoje vežbe koje su lake i idealne za jutro.
Freepik 

Pa bilo da vam je danas "onaj dan kad vam se ništa ne radi" ili nikako sebe da naterate da krenete sa vežbanjem, sjajno je što je neko mislio i na takve trenutke i ipak osmislio trening koji možete odraditi u svom domu i na duže state biti fit.

Naravno, sve više trenera i fitnes instruktora "seli se" na TikTok jer im ta platforma omogućava da brže i lakše dođu do ljudi koji žele da budu u kondiciji.

vezbanje će pomoći da dobijete vitku liniju.
Freepik/karlyukav 

Naravno, bez truda nema ni rezultata pa nije baš da se nećete oznojiti.

Na prvom mestu je japanska vežba istezanja. Potreban vam je samo deblji peškir koji ćete pozicionirati malo iznad zadnjice kad legnete. Stopala okrenite ka unutra a ruke ispravite i dotaknite šakama pod dok vam se dodiruju mali prsti. Ovako bi trebalo da ležite 5 minuta. Oni koji su probali tvrde da sjajno utiče na stomačne mišiće.

@azhmichel

I mean I see a little difference from day 1. #SummerWorkout#japaneseworkout#abs

♬ carrieberkk ab workout - Carrie Berk

Nakon toga, na redu su malo zahtevnije vežbice a njihovom kombinacijom, na duže staze, imaćete lepe i zategnute noge ali i vitak struk.

Dakle, ako ništa, barem ćete ležati još malo!

@_erickataylor_

Let’s get it, 45 sec on 15 sec rest REPEAT 3X total#coreworkout#fit#fitness#abs#abworkout#tiktokwellness#wellness#healthy#indoorworkout#fy

♬ Play Date - Melanie Martinez

Bonus video:

Gubitak kilograma metodom 12-3-30 TikTok/mona_bah