Na trenutak zamislite život u kojem ne morate da odlazite na silne dejtove, da bi nakon nekoliko meseci shvatili kako to zapravo nije to ili gubili vreme na veze po nekoliko godina, a koje su bile sve, samo ne srećne i ispunjavajuće, već umesto toga, da putem aplikacije, vrlo lako možete pronaći profil osobe koja vam po svemu savršeno odgovara.

Možda na prvu zvuči kao sjajno rešenje, ali da li je zaista tako?

Odgovor na ovo pitanje daće vam nova napeta Netflixova serija 'The One', koja je već okupirala pažnju publike širom sveta. Ova serija nastala je prema istoimenoj knjizi Džona Marsa, a koja ponosno nosi titulu najbolje u domenu naučne fantastike 2018. godine, prema "Wall Street Journalu".

Njena radnja nas uveliko podseća kao da je deo neke od epizoda serije 'Black Mirror', pa tako sjajno prikazuje koliko tehnologija može da iskrivi našu stvarnost i učini život otežavajućim, a ono što je zapravo zastrašujuće jeste to što zaista u bliskoj budućnosti i možemo zamisliti jedan ovakav svet.

Glavna junakinja Rebeka Veb (Hana Wer), naučnica i izvršna direktorka kompanije koja stoji iza spajanja parova na temelju njihovog DNK-a, razvila je celu ovu ideju s plemenitim ciljem - da čovek više nikada ne prolazi kroz bolan period raskida te da svako dobije priliku da provede život s osobom koja mu u svemu odgovara. Ali negde je celi ovaj proces pošao po zlu, a da sve nije toliko bajno i dobronamerno, otkrićete već u prvoj epizodi,a  verujemo da ćete i ostatak serije pogledati u jednom dahu!