"PONEO SAM SE LOŠE I PROFITIRAO OD SVEGA" Džastin Timberlejk se JAVNO izvinio Britni Spirs posle 20 godina

Svi komentarišu njegovo saopštenje na društvenim mrežama

Shutterstock

Džstin Timberlejk je na svom Instagramu objavio izvinjenje Britni Spirs i Dženet Džekson zbog svog ponašanja u prošlosti. Detalji o njegovom ponašanju izašli su na videlo u dokumentarcu "Framing Britney Spears" koji je izazvao kontroverze, a obožavatelji su doveli u pitanje neke njegove odluke.

Fanovi su počeli masovno da komentarišu njegov odnos prema Britni, koja mu je u to vreme bila devojka, ali i prema koleginici Dženet Džekson nakon što joj je u poluvremenu Superbowla ispao deo kostima te je slučajno pokazala grudi. Pevač je priznao kako je profitirao od industrije koja odobrava razisam i mizoginiju.

"Video sam poruke koje su mnogi pisali na društvenim mrežama i želim na to da odgovorim. Iskreno mi je žao zbog perioda u mom životu tokom kog su moji potezi doprineli već postojećem problemu i što nisam progovorio o onome što je bilo tada potrebno. Razumem da sam se poneo loše i da sam profitirao od sistema koji je širio rasizam i mizoginiju. Posebno se želim izviniti Britni Spirs i Džener Džekson, jer mi je stalo do njih i znam da sam pogrešio. Cela industrija je puna mana", napisao je Timberlejk na Instagramu.

Shutterstock 

Dokumentarac o Britni Spirs imao je veliki odjek u svetu nakon je izašao prošlog petka. Istražuje kako se pevačica proslavila, okrutno ponašanje medija prema njoj, njeno mentalno zdravlje i bitku s ocem Džejmijem Spirs, kog je sud imenovao njenim starateljem.