Dredovi i modni stil koji je duplo gori od Bredovog: Kako izgleda novi 9 godina mlađi dečko Anđeline Džoli?

Neki izvori tvrde ga je Anđelina Džoli čak krišom uvela svog novog dečka u hotelsku sobu.

SplashNews.com / Splash / Profimedia

Romansa glumice Anđeline Džoli (49) i britanskog repera Akale (40) ulazi u uzbudljivu fazu, bar prema izvorima The Sun-a. Kako se navodi, Anđelina je prošle nedelje tajno dovela muzičara u svoju hotelsku sobu u Londonu, čime su pokrenute spekulacije o njihovoj vezi, što izaziva sve veću pažnju medija. Bivša supruga Breda Pita, čini se, ne propušta priliku da uživa u romantičnim pričama, a ova situacija deluje kao novo poglavlje u njenom ljubavnom životu.

„Proveli su sredu i četvrtak veče zajedno u hotelu i nisu izlazili“, rekao je dobro obavešten izvor. Dodao je da se Akala pridružio glumici svega dva sata nakon što je stigla.

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

„Akala se iskrao iz hotela u jednom od Anđelininih automobila u petak, nekoliko sati pre premijere njenog novog filma“, pojasnio je izvor, misleći na film 'Marija', koji je prikazan na Londonskom filmskom festivalu, i dodao:

„Ne voze se u istom automobilu i koriste tajne ulaze kako bi svoju vezu držali u tajnosti, ali ono što imaju je prava stvar.“

Nakon premijere otišli su na romantičnu večeru u restoran, a nagađa se da su Džoli i Akala u vezi od maja ove godine, kada je muzičar bio na Međunarodnom književnom festivalu Kalabaš na Jamajci sa glumicom i njenim ćerkama Zaharom (19) i Šajlo (18). U avgustu je Akala viđen kako izlazi iz hotela u kojem je bila Anđelina tokom Filmskog festivala u Veneciji.

Ako potvrde da su zaista u vezi, biće to njena prva javna veza razvoda od Breda Pita 2016. godine

Pravo ime repera Akale je Kingsli Džejms Meklin Dalej. Opisuje se kao svestran umetnik, istoričar, pesnik, novinar, reper i veliki ljubitelj umetnosti, posebno pozorišta. Odrastao je u umetničkoj porodici i od ranog detinjstva bio izložen pozorištu i muzici. Do sada je izdao pet studijskih albuma, a 2006. proglašen je najboljim hip-hop izvođačem na MOBO Awards. Na Instagramu ga prati više od 413.000 pratilaca.

Još fotografija navodno novog dečka Anđeline Džoli pogledajte u galeriji: