SAHRANIO JE DETE, A ONDA, KAO DA GA JE BOG PROKLEO: Sada je pokazao ONU na koju je bolno slab, a koja mu živu ranu dira

Slavni glumac objavio je fotografije sa ćerkom i sinom koje krije od javnosti.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Slavni glumac Džon Travolta oduševio je svoje pratioce kada je podelio praznične fotografije sa ćerkom i sinom. 

24-godišnja Ela i 15-godišnji Ben bili su zvezde objave, naročito naslednica glumca, čiju su lepotu hvalili u komentarima. 

Činilo se da, što je starija, to više liči na pokojnu majku, glumicu Keli Preston. Zapravo, mnogi su ubeđeni da bi bila kopija Keli da ima plavu kosu.

PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia 

Upravo zbog toga vlada mišljenje da je Džonu i teško i lepo kada je gleda.

Sa jedne strane, podseća ga na pokojnu suprugu, koja mu nestvarno nedostaje, a sa druge strane, naravno, ponosan je na svoju naslednicu koja je izrasla u prelepu mladu ženu

Ela, koju često zovu i "najtužnijom ćerkom slavnih" zbog setnog osmeha koji ima, inače gradi karijeru u svetu modelinga iako je i sama imala početke u glumi. 

Prvu filmsku ulogu kao 9-godišnjakinja, kada je igrala u filmu "Matore džukele", pored svog oca i čuvenog Robina Vilijamsa, a u međuvremenu se pojavila i u ostvarenju "Otrovna ruža" 2010. godine.

printscreen/youtube/Walt Disney Studios 

Ipak, čini se da je svet mode daleko više zanima, te ne prestaje da ređa uspehe, dok se dizajneri utrkuju ko će da radi sa njom. 

U poslu joj ruže nesumnjivo cvetaju, ali je na privatnom planu ova multitalentovana lepotica imala mnogo teških trenutaka.

U njenom životu više nije njena majka Keli Preston, koja je 2020. preminula posle borbe sa rakom dojke, a davne 2009. izgubila i brata Džeta.

Džet je bio autističan, i pored toga je često imao napade, što nije bilo lako za porodicu, a njegova smrt promenila je njihove živote zauvek. Kada je izgubila i majku, Elin lik kao da je bio obeležen tugom. 

Pročitajte još: ĆERKA DŽONA TRAVOLTE IZRASLA JE U PRAVU LEPOTICU: Ima 20 godina i baš liči na svog oca

Ipak, slavni otac se trudi da deci pruži što bezbrižnije detinjstvo, i da ih izvede na pravi put, a još fotografija mlade lepotice pogledajte u galeriji u nastavku.

instagram/ ella.bleu Pogledajte još fotografija ćerke Džona Travolte.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

DŽON TRAVOLTA I OLIVIJA NJUTN DŽON PEVAJU HIT IZ BRILJANTINA Ni posle 32 godine ništa se nije promenilo  Twitter

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!