BIKOVIĆEVA DEVOJKA U MINIJATURNOM BIKINUJU USIJALA MREŽE: Izgleda poput boginje, a nakon OVIH fotki mnogi zavide glumcu

Bikovićeva devojka oduševila je sve fotografijama na kojima je u bikiniju...

Instagram

Miloš Biković već neko vreme uživa u vezi sa lepom Ivanom Malić, a sada su odlučili da naprave mali predah i otputuju na more, odakle je manekenka objavila nekoliko vrelih kadrova.

Naime, ona je na svom Instagramu podelila fotografije na kojima je u kupaćem kostimu, a malo je reći da prizor nikoga nije ostavio ravnodušnim. Ivana je najpre na prvoj fotografiji pozirala u sportskom modelu kupaćeg kostima, a preko je nosila lagani plažni ogrtač. 

Instagram 

U prvom planu bili su njen izvajan struk i zategnute noge, a potom je zanosna brineta otišla korak dalje.

Instagram 

Ona se fotografisala u odrazu, a njena silueta, izvajana zadnjica i duga kosa oduševili su sve zbog čega su se pojedinci i našalili da bi "Biković trebalo da je što pre oženi", te da je ona "najlepša devojka koju je ikada imao".

Instagram 

Na kraju je Ivana podelila i fotografiju sa broda na kojoj je bila u ženstvenom modelu kupaćeg kostima i šortsu, a pohvale su se samo ređale.

"Prelepa", "Boginjo", "Kakva žena", "Predivna", "Vi baš uživate", "Miloše, srećniče"... samo je delić onoga sto se moglo pročitati. No, lepa Ivana u poslednje vreme privukla je i pažnju zbog svojih mladalačkih, modnih izdanja zbog kojih su je devojke hvalile i ostavljale joj komentare u superlativu. 

Instagram Pogledajte neka nova izdanja Ivane Malić, devojke Miloša Bikovića...

Podsetimo, Ivana i Miloš prvi put su se pojavili zajedno u javnosti na premijeri filma "Južni vetar: Ubrzanje". Naime, ona je sa Milošem i njegovim kolegama pred početak premijere filma provodila vreme u kafiću dvorane, a izgledala je poput holivudske dive u bordo toaleti koja je savršeno istakla njenu figuru.

Instagram 

Ivana (25) je Crne Gore i mlada je pravnica, a na njenom profilu na Instagramu mogu se videti fotografije sa raznih destinacija, te je evidentno da Miloševa nova partnerka voli da putuje i uživa.

Instagram Ivana Malić je nova devojka Miloša Bikovića

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!