Novak Đoković pobedio je Vita Koprivu na jučerašnjem startu Vimbldona, pa time i zakazao duel sa malo poznatim Džejkobom Firnlijem. Na tribinama bilo je mnogo poznatih ličnosti, videli smo i legendarnog snukeraša Ronija O'Salivena i dosta odlično obučenih slavnih dama, a tu je bila i poznata australijska glumica Rebel Vilson.

Ona je privukla veliku pažnju Novakovih navijača na Australijan openu ove godine. Poznata je po mnogobrojnim ulogama u komedijama, bavi se i stend-apom, pa je tada u Melburnu okačila njihovu zajedničku fotografiju i napisala da je "Novak najbolji dečko". Ta slika brzo je postala viralna i naravno da je bilo jasno da su se šalili.

Rebel Vilson
Mike Egerton / PA Images / Profimedia 

Rebel očigledno navija za Novaka, bila je na njegovim mečevima i na nekim drugim teniskim turnirima. A sada je na iznenađenje svih, Novak objavio njihovu zajedničku fotografiju koju su juče napravili. Na fotografiji se tačno vidi koliko su oboje srećni, a mnogi komentarišu glumicin osmeh kakav dugo nisu videli.

Što se tiče njenog privatnog života u novembru 2022. godine je putem surogat majke postala majka, na svet je došla jedna devojčica. U februaru prošle godine potvrdila je i da se verila sa svojom partnerkom Ramonom Agrumom.

Uz to se Rebel bavi i zaštitom žena koje imaju višak kilograma. "Postoji veliki pritisak, posebno na mlade devojke, da treba da budu mršave i da to tako mora. Ne može svako tako da izgleda i ne treba niko da se srami ili da trpi nasilje i bilo kakav drugi vid nasilja samo zato što izgleda drugačije", rekla je Vilsonova u jednom intervjuu.

Instagram Rebel Vilson i Novak Đoković

 Bonus video

Novaku ukrali poen na Vimbldonu RTS

Izvor: Wanted A.N.