Jelena i Novak Đoković imaju brak kakav bi mnogi poželili. Ogromna su podrška jedno drugome, a nije tajna da je njihova ljubav počela u davnoj prošlosti, kada su još uvek bili tinejdžeri buntovnici.

Nole je sada pokazao da su zaljubljeni kao prvog dana pošto je na jedan zaista lep i romantičan način poželeo srećan rođendan svojoj ženi Jeleni. Sportista je tim povodom na svom Instagram nalogu podelio fotografiju sa suprugom Jelenom.

jelena i novak đoković
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

"Srećan rođendan najboljoj ženi, majci, prijatelju, partneru, lideru, učitelju, inspiraciji koju sam mogao poželeti. Moja doživotna partnerka u dublu, Jelena", napisao je teniser.

Ispod objave su se nizale čestitke i pozitivni komentari.

"Predivne reči, srećan rođendan", "Bravo Nole", "Ljubav", "Moćan par!", samo su neki od kmentara.

Podsetimo, Novak i Jelena su godinama u skladnom braku u kom imaju dvoje dece, Stefana i Taru koji uvek privuku pažnju svojim pojavljivanjem na turnirima.

Novak o svojoj supruzi uvek priča u superlativu.

- Ona je za mene nešto posebno, ona je moja srodna duša - rekao je nebrojeno puta Novak Đoković i istakao da je srećan što ju ne upoznao ranije.

- Na prvi pogled me je osvojila osmehom. Naravno, izgled uvek prvi dolazi do izražaja, ali za ljubav je potrebno mnogo više. Jelena je bila iskrena od prvog trenutka i hvala Bogu što smo se sreli pre nego što sam postigao velike uspehe jer znam da je ona sa mnom zbog mene, zbog Novaka, zbog klinca kog je upoznala kada je imao 17 godina. Ona mi je najveća podrška, sposobna je, ambiciozna i jaka. Kod nje najviše volim iskrenost, to je ono što nas čini srećnim.

Bonus video

Novak Đoković Jelena Đoković papilotne  instagram/negujmosrbski

Izvor: Wanted A.N.