„Nisam trudna“, napisala je 38-godišnja pevačica Lejdi Gaga na nasmejanom TikTok klipu uz stih iz pesme Tejlor Svift “Down Bad” kojim nagoveštava da ima višak kilograma: "Loša sam u teretani".

Nekoliko fanova je podelilo podršku glumici: „Ljudi mogu biti tako zli. Ti si prelepa Gaga. Volimo te!" „Molim te, ne slušajte te ljude“, dodao je drugi.

Lejdi Gaga otkrila da li je trudna TikTok/ladygaga

Glasine o trudnoći počele su u petak uveče kada je Gaga prisustvovala probi venčanja svoje sestre Natali Đermanoti noseći široku haljinu kratkih rukava. Na paparaco fotografijama se vidi kako pevačica prekriva stomak, zbog čega su se sumnje javnosti da je trudna dodatno produbile.

Takođe je nosila masivni dijamantski prsten usred spekulacija da je verena za Majkla Polanskog. Gaga je prvi put viđena sa masivnom stenom u aprilu dok je bila u Zapadnom Holivudu u Kaliforniji, te su fanovi mišljenja da je ona sledeća da stane na ludi kamen.

Ko je izabranik Lejdi Gage?

Stefani Džoen Angelina Germanota, kako joj je pravo ime, bila je prethodno u dugoj vezi sa glumcem Tejlorom Kinijem, za koga je takođe bila verena, a koji se nedavno venčao. Iako je bilo naznaka da će možda obnoviti vezu, to se ipak nije desilo, a činilo se da je Gaga nakon toga ostala slomljenog srca, te se i povukla iz javnosti na neko vreme.

Lejdi Gaga tvrdi da nije trudna, ali fotke prave opšti haos
The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Sreću u ljubavi našla je ponovo 2020. sa tehološkim mogulom Majklom Polanskim (46). Par je raskinuo prošle godine, jer nisu imali iste poglede na brak i decu, ali ipak, ostali su u prijateljskom odnosu, rekao je izvor tada.

ledi gaga
Instagram 

Za Gagu se još odavno zna da je priželjkivala da postane majka, što je i istakla 2020. godine. Međutim, Polanski jednostavno nije bio spreman za krupnu odluku o osnivanju porodice i ono šta to nosi, te nije zaprosio pevačicu, istakao je izvor, dodajući da je njihova veza tako naišla na zid, ali po svemu sudeći stvari su se promenile.

ledi gaga
RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Polanski je svoju fondaciju osnovao 2015. sa Šonom Parkerom, suosnivačom velikih tehnoloških firmi kao što su Napster i Facebook. Ova filantropska organizacija podržava nauke o životu, globalno javno zdravlje, građanske angažmane i umetnost, navodi se na njenoj veb stranici. On je takođe u odboru Parker instituta za imunoterapiju raka sa sedištem u San Francisu, koji sponzoriše istraživanja o lečenju raka, a studirao je primenjenu matematiku i računarstvo na Univerzitetu Harvard.

Izvor: Wanted A.N.