Nakon višemesečnog haosa oko Kejt Midlton i različitih teorija zavera koje su dosegle svoj vrhunac pre par nedelja, kada je objavljena fotošopirana fotografija, omiljena princeza nedavno se konačno oglasila i priznala da ima kancer

Brojne slavne ličnosti javno su se izvinile Kejt zbog šala i teorija koje su delili na svojim profilima, ali ne i Kim Kardašijan, koja je nedavno uz objavu napisala: "Na putu da pronađem Kejt"

Nakon toga je usledilo priznanje vojvotkinje da ima rak, i dok su ostale zvezde izbrisale, iz poštovanja, sve što su pisali o Midlton, Kim niti je to uradila, niti je izmenila spornu objavu.

Malo je reći da su ljubi bili besni zbog Kim koja je ponovo, po xY put pokazala da joj ništa nije sveto i da se ona nikome ne izvinjava, čak i kada pogreši. Ali, šta drugo očekivati od žene koja ponovo sarađuje sa brendom Balensijaga koji se našao u centru pedofilskog skandala. 

Međutim, sada je na mrežama nastao novi problem. Podsetimo, čitavu histeriju započelo je ćutanje o "planiranoj inervenciji Kejt Midlton", nakon čega je, za Dan majki, objavljena fotografija za koju se ispostavilo da je fotošopirana. 

Nakon toga su i velike foto agencije uključujući Rojters, AP, Getty i AFP, sinoć su povukle fotografiju, uz obrazloženje da postoji mogućnost da je digitalno izmanipulisana. Agencije su uklonile fotografiju uz obrazloženja: "Pri bližem pregledu izgleda da je izvor manipulisao slikom. Obavezno 'ubiti' sliku."

Međutim, niko nije znao da se "ubijanje" slike odnosi i na Instagram, s obzirom da je usledila zabrana na profilu pre nego što kliknete da vidite fotografiju

Iako se odavno spominjalo da će Instagram uvesti obavezno "obaveštenje" da je fotografija manipulisana, čini se da se to, za sada, odnosi samo na Kejt. 

Kejt Midlton ima zabranu na Instagramu.
prinscreen/princeandprincessofwales 

"Izmenjena fotografija. Istu izmenjenu fotografiju pregledali su nezavisni proverivači činjenica u drugom postu", piše na zabrani slobodnog prikazivanja fotografije. Kada kliknete na "see why" izlazi dodatak: "Nezavisni proverivači činjenica kažu da je fotografija ili slika uređena na način koji može da obmane ljude, ali ne zato što je prikazana van konteksta."

Ljudi su odmah reagovali, i komentari nisu nimalo naklonjeni drugima koji rade isto, pa i gore. 

"Da li ćete postaviti "izmenjena fotografija" i na svaku objavu Kardašijanke", "Ako ste njoj lupili zabranu, onda to isto morate da uradite i sa drugima. Sramno i nepravedno", "Sram vas bilo Instagram, što uznemiravate ženu", "Koga briga da li je fotografija fotošopirana ili ne. Nadam se da si dobro Kejt", "Hoćemo li da uklonimo ovaj glupi baner sada kada nismo hiperfokusirani na divnu fotografiju majke i njene dece?", "Svaka objava Kim je obrađena do iznemoglosti, ali nju ne dirate", pisali su ljudi.

Kim su napali zbog Kejt.
inastagram 

I zaista, Kejt koja nikad nije menjala standarde lepote, niti nametala ljudima nerealna očekivanja o svom telu dobija zabranu koju realno gledano, u tom slučaju, zaslužuju i sve Kardašijanke, a naročito Kim koja je poznata po tome da svoje telo i lice "pegla" do iznemoglosti.

Pročitajte još: ČARLS DOZVOLIO KEJT ONO ZBOG ČEGA JE MRZEO DAJANU: "Dar" mrtve princeze prepustio snaji bez problema

Iako predstavlja svetu da izgleda ovako:

... istina je da, čak i sa celokupnim timom stilista i šminkera izgleda ovako:

Kako Kim zaista izgleda.
Cinzia Camela / IPA / Sipa Press / Profimedia 

Čak i ranije... ovako je sebe predstavljala:

... dok je izgledala drugačije.

Da ne govorimo da je svojevremeno bukvalno fotošopirala svoju ćerku na zajedničku fotografiju s obzirom da nije želela da se fotografiše sa njima.

To ne znači da treba da maltretiramo Kim ili bilo koju drugu osobu koja fotošopom ili filterima menja lik, ali pravila bi trebalo da su ista za sve, zar ne?

No, čini se da se upravo žena koja je zadužena za nametanje bolesnih standarda lepote izvukla iz svega, dok neko drugi plaća za sve. 

Da je fer, nije, te u to ime, pogledajmo kako Kim izgleda zaista, pre nego što sledeći put počnete da mučite sebe jer ne izgledate "savršeno".

Javiles/Bruce / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, tiktok/makeupbymario Pogledajte kako Kim Kardašijan zaista izgleda.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

kim kardašijan Instagram/kimkardashian

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!