Ćerka poginulog glumca Pola Vokera, Medou Voker, podelila je sa svojim pratiocima da se rastaje od supruga Luisa Tortona-Alana nakon dve godine braka, prenosi Page Six. U Instagram objavi je napisala da je 'odluka zajednička'.

"Nakon tri predivne godine braka, dogovorili smo se da se prijateljski rastanemo. Ovo je zaista jedinstvena odluka i iskreno se nadamo da svi mogu da poštuju naše želje za privatnošću. Održavamo uzajamnu ljubav i poštovanje jedno prema drugome i nastavićemo međusobno da se podržavamo", napisala je manekenka u objavi koju je podelila s više od četiri milliona pratilaca.

Zajedno su prošli kroz mnogo životno teških stvari, a jedna od njih je i period kada se ona borila sa tumorom.

Tatin prijatelj ju je vodio do oltara

medou voker
Youtube 

Bivši par venčao se u oktobru 2021. godine, a svadbu su tada organizovali na plaži u Dominikanskoj Republici.

Kum je bio Vin Dizel, koji je glumio s njenim ocem u filmu 'Brzi i žestoki'. Dizel ju je tada otpratio do oltara umesto oca Pola koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći 2013. godine.

Nakon smrti oca

pol voker sa ćerkom
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Od njegove smrti, Medou je redovno objavljivala počast svom pokojnom ocu na društvenim mrežama i čak je osnovala Fondaciju Pol Voker 2015. kako bi nastavila svoju zaostavštinu.

"Pol Voker je živeo život pun srca i karaktera. Njegova ljubaznost bila je upečatljiva i više od njegovih godina“, navodi se u misiji dobrotvorne organizacije.

Bonus video

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume Kurir televizija

Izvor: 24sata hr/ Wanted A.N.