Poznata nemačka manekenka Hajdi Klum glavna je zvezda spota za novu obradu pesme za koju je snimila vrele i seksepilne scene.

Na snimku 50-godišnja Hajdi nosi samo donji veš i bundu, a njene grudi našle su se u prvom planu.

I sama slavna lepotica ima običaj da na Instagramu često postavlja svoje fotografije na kojima pozira u toplesu i mami uzdahe miliona koji je prate.

Ništa protiv toga nema njen 34-godišnji suprug Tom Kaulic, od kojeg se odvaja samo u retkim prilikama. Par je u braku od 2019. godine, kada se posle godinu dana zabavljanja venčao u tajnosti. Nekoliko meseci nakon tajne ceremonije u Italiji, organizovali su svadbeno slavlje za porodicu i prijatelje.

Inače, Hajdi iza sebe ima dva propala braka i niz propalih veza. Bila je udata za stilistu Rika Pipinu od 1997. do 2002. godine. Zatim je 2003. započela vezu sa Flaviom Briatoreom, a iste godine su objavili da čekaju dete. Ali par je ubrzo raskinuo, a Hajdi je rodila devojčicu Leni kada je već upoznala muzičara Sila.

Manekenka od 50 god u toplesu izgleda bar 20 god mlađe
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Sil i Hajdi su se verili 2004. i venčali godinu dana kasnije u Meksiku. Muzičar je Leni gledao kao svoju ćerku, a manekenka i danas insistira na tome da je on otac njenog prvog deteta, što najbolje govori kako se Flavio u toj ulozi uopšte nije pokazao. Zajedno su imali još troje dece, a razveli su se 2014.

Hajdi Klum sa ćerkom
Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Nakon razvoda, manekenka je našla rame za plakanje u svom telohranitelju Martinu Kristenu, sa kojim je bila u vezi dve godine, a potom je ljubila trgovca umetninama Vita Šnabela, sa kojim je raskinula 2017. godine.

Ni Tomu ovo nije prvi brak, pre Hajdi je dve godine bio u braku sa nemačkom manekenkom Rijom Somerfeld.

Bonus video

Hajdi Klum Instagram/heidiklum

Izvor: dnevnik hr/ Wanted A.N.