Atraktivna sportska novinarka Dileta Leota ne krije sreću! Ona se na Instagramu pohvalila da su se ona i njen partner, fudbalski golman Loris Karius verili, a pokazala je i verenički prsten.

„Čekala sam nekoliko meseci da vam kažem jer smo Loris i ja želeli da što više doživimo emocije Arijevog rođenja, ali sada smo spremni da se zajedno, kao porodica, posvetimo ovom našem novom velikom cilju. Znate onu izreku , „Kada si srećan, obrati pažnju na to.“

„U trenutku prikazanom na ovim fotografijama, bila sam najsrećnija žena na svetu, pored Loris i pored Arije koja je dolazila“,napisala je presrećna novinarka u opisu objave.

Ona je objavila vest da je rodila ćerku u avgustu prošle godine, a Arija je najbolji poklon koji je ikada mogla da traži. Novinarka je ranije bila u vezi sa turskim glumcem Džanom Jamanom, a vezu sa Lorisom potvrdila je fotografijama sa dočeka Nove 2023. godine.

Dileta bila u vezi sa turskim glumcem Džanom Jamanom
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Nju su u jednom trenutku intezivno povezivali sa oženjenim Bosancem fudbalerom Zlatanom Ibrahimovićem.

Kako se pisalo, Ibrahimović je navodno proslavio Novu godinu sa suprugom na jednoj zabavi, nakon čega ju je poslao kući, a on je nastavio put Dilete sa kojom je ostao da ranih jutarnjih časova.

Dileta sa Ibrahimovićem
Youtube 

"Viđeni su zajedno od 21.20 do petnaest minuta do ponoći, kada su svetla ugašena i više se te noći nisu palila",naveo je tada neimenovani izvor.

Ipak, Ibrahović je kasnije viđen sa suprugom, što je na neki način stavilo tačku na glasine o preljubi. Dileta je uplovila u vezu sa turskim glumcem Džanom Jamanom, te se čak šuškalo da će se par venčati, ali je ipak usledio raskid.

Navodno je Džaman prosio Leotu nekoliko puta, ali ga je ona svaki put odbila. Pisalo se i da je Džan bio paravan Dileti kako bi smirila tračeve o aferi sa Zlatanom, a šta je prava istina, znaju samo oni.

dileta i golman
instagram/dilettaleotta 

Potom je fatalna Italijanka pala na čari golmana Lorisa Kariusa koji je u prošlosti bio meta podsmeha.

Podsetimo, Loris je te 2018. tokom Lige šampiona načionio niz katastrofalnih grešaka u finalu noseći dres Liverpula i praktički poklonio pobedu Real Madridu. Ismevali su ga svi, a propusti su se odrazili i na njegovu karijeru.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

DILETA I ZLATAN ZAJEDNO ĐUSKAJU: Pogledajte kako je zevzda Milana ispratila zgodnu italijansku voditeljku (VIDEO) instagram/dilettaleotta


Izvor: Wanted A.N.