Kada se Sofija Riči Grejndž udala prošlog aprila, o glamuroznom venčanju je pričao ceo svet. U Hotelu du Cap-Eden-Roc su ona i izvršni direktor diskografske kuće Eliot Grejndž rekli svoje zavete pred prijateljima i porodicom među kojima je bio i njen otac, Lionel Riči; sestra Nikol Riči i njen muž Džoel Mejden; kao i Bendi Mejden, Kameron Diaz i Paris Hilton.

Manekenka i svetska trendseterka na svom TikToku je postavila video otkrivanja pola kao i deliće sa fotošutinga za Vogue u kom je otkrila svoj trudnički stomak.

Kako kaže, oboje su mislili da će biti dečak, te da su se mnogo iznenadili kada su na Gender Revealu saznali da je devojčica.

Riči je ranije za Who What Wear pričala o susretu sa Grejndžom i prisetila se da je početaka njihove veze.

Sofija Riči Grejndž sa mužem
Instagram 

„Kada smo počeli da se zabavljamo, on mi je samo dao drugačiji osećaj“, rekla je. „Bio je to osećaj sigurnosti. To je bio osećaj da ste zaista cenjeni. Kada smo počeli da izlazimo znala sam da će on biti moj muž. To nije bilo ’Misliš li da će te jednog dana zaprositi?‘ već: „Ovo je moj muž — 100 posto.“ Osetila sam tu ljubav prema njemu kakvu nikada u životu nisam osetila.“

Sofija Riči Grejndž sa mužem
Instagram 

U periodu od venčanja, Sofija je rekla da se osećala opušteno uživajući u životu mladenaca. „Osećam se kao da sam konačno na mestu gde mogu da dišem i da se samo opustim sa svojim mužem. Biti u braku je najbolje... Kada smo zajedno, sve je mirno i tiho."

Inače, na mrežama se često šale na račun Instagram naloga Eliota Grejndža, koji nema nijednu fotografiju niti video i prati samo svoju dragu, te to ističu kao "green flag" svakog muškarca.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Sofija Riči ima milione ali obožava maskaru od 700 dinara Tiktok/sofiarichiegrainge


Izvor: Wanted V.P.