Naša talentovana teniserka Olga Danilović već neko vreme uživa u skladnoj vezi s jednim od najpoznatijih golmana Evrope. Ono što možda mnogi ne znaju jeste da ovaj vrhunski sportista ima srpsko poreklo.

Popularna teniserka nikada ne priča o svom privatnom životu niti ga preterano eksponira, pa je mnogima promaklo da je ponovo srećno zaljubljena u poznatog sportistu.

olga danilović
screenshoot/instagram 

Nakon veze s kapitenom srpske košarkaške reprezentacije, Bogdanom Bogdanovićem, ona je ljubav pronašla sa slovenačkim golmanom Janom Oblakom, koji već godinama nastupa za Atletiko Madrid.

Mnogi, međutim, su zaboravili da su oni već dugo u skladnoj vezi, pa su i njeni pratioci na Instagramu bili iznenađeni kada je naša Olga juče čestitala svom dečku 31. rođendan.

"Zaslužujuš sve. Srećan rođendan ljubavi moja", napisala je Olga na engleskom jeziku.

On je na to odgovorio na srpskom:

"Hvala, ljubavi moja."

Teniserka je podelila nekoliko Janovih i njenih fotografija, na kojima se ljube i gledaju zaljubljeno, a na Instagramu se može pročitati komentar "Jesam ja jedini zatečen činjenicom da su Olga i Jan zajedno?", a mnogi su primetili da naša sportistkinja "ume da izabere".

Oblak, inače, ima i srpsko poreklo, preko majke Stojanke, dok mu je otac Slovenac Matjaž Oblak. On ima stariju sestru Teju, koja je proefsionalna košarkašica i članica slovenačke reprezentacije, piše Glossy.

Bonus video

Olga Danilović i Jan Oblak u Beogradu Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!