Jedna od najpoznatijih manekenki Hajdi Klum dotakla se samog početka karijere, te podelila stare fotografije kada je tek ulazila u modni svet, a njeni pratioci bili su više nego šokirani objavama.

Razlog je bio jednostavan: supermodela je bilo teško prepoznati na starim slikama, te je izgledalo kao da je reč o nekoj drugoj osobi, a ne o slavnoj plavuši. 

Doduše, nemačka manekenka bila je ostala zgodna, a njena vitka linija osigurala joj je titulu jedne od najplaćenijih u poslu, što se naročito vidi na fotografijama u kupaćem.

Ipak, mnogi su komentarisali da sa tamnom kosom izgleda neprepoznatljivo, gotovo kao da nije reč o Hajdi. 

"Ove fotografije su bile prijava za takmičenje u modelingu 1992. godine", napisala je Hajdi i objasnila da su fotografije do tada bile u podrumu kod njene majke.

Ona je potom objavila i fotke iz vremena kada je bila samo još jedna lepuškasta 16-godišnjakinja. Komentari nisu izostali, a dok je bilo onih koji su hvalili lepotu čuvene manekenke, bilo je i drugih koji su govorili da danas teško da bi ponovila uspeh. 

Pojedini su komentarisali i da je Hajdi "prosečno lepa", te da su "ulice prepune i lepših i zgodnijih".

Ipak, činjenica je da je bila veliki radnik i da se borila za svoje mesto pod suncem, što joj niko ne može osporiti. 

Takođe, sa komentarima da "nije lepa" ne bi se složio njen suprug Tom Haulic, koji je inače od nje mlađi 16 godina i koji svakodnevno ističe koliko je zaljubljen u svoju "prelepu suprugu". 

Hajli Klum obožva Tom Haulic.
Ciao Pix / Shutterstock Editorial / Profimedia 

A kako je Hajdi izgledala na početku karijere pogledajte na objavama u nastavku teksta i procenite - da li se baš toliko promenila od samog početka i da li je zasluženo jedna od najplaćenijih manekenki svih vremena.

Bonus video:

Hajdi Klum Instagram/heidiklum

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!