Slavna srpska dizajnerka Verica Rakočević i muzičar Veljko Kuzmančević godinama su u skladnom braku i najveća su podrška jedno drugome. Međutim, iako je jasno da je ljubav između njih jaka, mnogima i dalje smeta razlika u godinama, te su neretko čak i na meti kritika. 

Razlika u godinama između Veljka i Verice je 35 godina, a on je priznao da često dobija kritike na račun njihovog odnosa, te da mu često obožavateljke šalju poruke na društvenim mrežama poput: "Kako možeš sa babom" , na šta je on odlučio da odgovori na krajnje originalan način.

Veljko je, objavio fotografiju Verice Rakočević, koja ima 75 godina, u kupaćem kostimu i tim potezom zapušio usta svima koji su imali nešto negativno da kažu.

"Mrzi me da odgovaram obožavateljkama na poruke ’Kako možeš sa babom?’ Evo, mučim se. Inače, pod vodom je još bolje", napisao je Veljko u opisu fotografije na kojoj je Verica u kupaćem i izgleda nestvarno dobro.

Iako je u osmoj deceniji, kreatorki bi na liniji pozavidele i duplo mlađe, jer se može pohvaliti i izvajanim telom, i trbušnjacima na stomaku i uskim strukom. 

"Nestvarna si, ti si boginja", "mogu samo da ti zavide", "prelepa žena, svaka bi poželela da izgleda kao ona"... su samo neki od komentara.

Inače, Verica i Veljko su nedavno proslavili deceniju ljubavi, a u jednom intervjuu je otkrila kako je počela njihova romansa.

"Meni se Veljko nije udvarao. Poslao mi je poruku da mu se sviđa to što radim i da bi voleo da sarađujemo. Ja sam mislila da je on neki maneken... Ali, to je sve suđeno, ja sam imala ponude, ali tog trenutka kada sam odslušala te taktove njegove muzike rekla sam: "Jao pa ti si kompozitor, super". I onda smo zaista počeli da se družimo. Inače, bez obzira na moje godine stiže tu svašta i to ide na blok odmah naravno. Naravno, ništa nepristojno jer ipak koliko toliko sam valjda zaslužila poštovanje", ispričala je slavna kreatorka.

Verica Rakočević ispričala je jednom prilikom kako je upoznala Veljka.
ATA Images 

"I danas mi se udvaraju, ali ja smatram da je to samo zbog imena jer prosto ne vidim pameti u glavi jednog muškarca da se udvara ženi od 74 godine i to mušakarac od recimo 30-35 godina. Moj i Veljkov susret je potpuno drugačiji bio. Drugačije se cela stvar razvijala, on ima dobar izraz, mi smo kao nokat i meso. Ja mislim da je to jedna karmička ljubav, jedino što možda nije dobro je što se sve karmičke ljubavi ne završavaju srećno, ali ja mislim da će se ova završiti srećno", rekla je Verica u emisiji „Balkanskom ulicom“.

Bonus video:

Verica Rakočević intervju Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!