Nakon skandala na koncertu Bibi Rekse kada ju je muškarac iz publike gađao telefonom, sada se dogodio novi incident i to na koncertu još jedne albanske pevačice. 

Ava Maks koja je široj publici poznata po viralnim hitovima "Kings & Queens", "Sweet but Psycho" i mnogim drugim, povređena je nakon što se tokom nastupa na binu popeo nepoznati muškarac iz publike i iz sve snage joj opalio šamar

Čovek iz obezbeđenja odmah ga je uhvatio i odveo, a ona je nastavila koncert kao da se ništa nije dogodila. Ipak, koliko je situacija ozbiljna objasnila je kasnije na svom Tviteru.

"Nikada više neće doći na koncert"

Pevačica se nakon koncerta oglasila na Twitteru i komentarisala incident.

"Tako me je jako ošamario da mi je izgrebao unutrašnjost oka. Nikada više neće doći na koncert. Ali hvala svim fanovima što su večeras bili spektakularni u L.A.-u", napisala je, a ovo delo javnost je najstrožije osudila.

Gađao je telefonom u glavu

Podsetimo, pevačica Bibi Reksa povređena je nakon što ju je muškarac iz publike gađao mobilnim telefonom.

Pevačica je zadobila tri šava, a muškarac je uhapšen i trenutno čeka suđenje. Priznao je krivicu, a kako kaže, mobilni je bacio jer je "mislio da će biti zabavno". 

Bibi Reksa dobila je tri šava nakon koncerta.
Instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!