Ako ste mislili da ste sve videli kada je reč o Kardašijankama, dozvolite da vas demantujemo. Omražena, problematična sestra Kortni odlučila je da pred ovaj Dan zaljubljenih lansira novi proizvod i to ni manje, ni više, nego bombone za vaginu

Naime, ona je nedavno lansirala novu liniju suplemenata Lemme, a najnoviji dodatak ishrani  pomalo je sumnjiv jer navodno doprinosi zdravlju vagine.

Kortni je na Instagramu objavila video u kojem je okružena mačkama, i reklamira upravo gumene bombone koje su navodno dobre za vaginalno zdravlje, a nazvala ih je "Lemme Purr". 

"Zdravlje vagine je tako važan deo opšteg blagostanja žene (i o njemu se ne govori dovoljno) i zato smo toliko uzbuđeni što ćemo ovo pokrenuti", piše u opisu objave.

Kortni takođe tvrdi da bombone mogu promeniti ukus vagine. "Dajte svojoj vagini poslasticu koju zaslužuje (i pretvorite je u slatku poslasticu)", dodala je na kraju.

Njen proizvod je na bazi ananasa, vitamina C i probioticima i navodno "poboljšava zdravlje vagine i reguliše pH nivo, što čini vaginu svežom i ukusnom", stoji na proizvodu.

Kortni Kardašijan prodaje bombone za vaginu.
Instagram 

Naravno, nije trebalo mnogo da se oglasi i struka, te je tako među prvima reagovala stručnjakinja dr Džen Ganter, ginekološkinja i autorka bestselera "Vagina Bible", koja je i prokomentarisala njenu objavu. "Svako ko kaže da vaša vagina nije sveža ili da treba da ima bolji ukus je mizoginik i užasna osoba. To važi i za Kortni Kardašijan i Lemme", rekla joj je.

Kortni kardašijan prodaje suplemente koji su opasni.
LUK / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Ništa bolje komentare nisu ostavile ni brojne žene. "Dosta mi je više da moja vagina mora da ima određeni ukus. Vagina je vagina. Bitno je da je zdrava i da je sve okej, da je redovno kontrolišete. Ali ona ima svoj specifični miris i ukus. Ne ukus jagode, ananasa ili nečeg trećeg!", glasi jedan od komentara sa ogromnim brojem lajkova.

"Još jedan primer bespotrebnog marketinga za proizvode koji dodatno čine žene nesigurnim i samim tim, moraju da ih kupe", "Ovo je tako bespotrebno. Nije sve pogrešno kod ženskog tela, prirodni miris i ukus su najnormalnija stvar na svetu", "Ja sam ginekološkinja. Ovo nije to. Molim vas, nemojte davati novac na gluposti, ovo vam nije potrebno", "Ovo nije normalno. Vagina ne treba da ima sladak miris ili ukus na ananas. Ako ima drugačiji miris, nešto nije u redu. Ne kupujte ovo đubre", "Opasno i neetički. Podržavaš patrijarhat i kompletno ignorišeš odgovore medicinskih eksperata", pisali su ljudi ljutito, ali se za sada Kortni nije oglašavala i verovatno i neće, jer je i do sada više verovala "eskpertima" iz časopisa o teorijama zavera, nego ljudima iz struke koji znaju šta govore.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!