Monika Belučijoš jednom je dokazala da je definitivno jedna od najlepših žena koja hoda zemljom. Čak i sada, kada je u šestoj deceniji, oduzima dah izgledom, a nadmoć zrele lepote pokazala je novom fotografijom na kojoj pozira bez brushaltera. 

U crnim pantalonama dubokog struka i potpuno prozirnoj bluzi od svetlucave tkanine prožete zlatnim nitima, krasila je naslovnicu nemačkog magazina "Madame", dok su joj šljokice jedva skrivale bradavice. Ipak, fotografija nijednog trenutka nije delovala vulgarno, naprotiv - odiše otmenošću i seksepilom.

Slavna Italijanka imala je i savršenu šminku za ovo fotografisanje: elegantnu, zavodljivu, vamp - tamniji ruž u boji mesa i bronzane nijanse na kapcima.

Naravno, od trenutka kada se fotografija našla na mrežama, komentari nisu izostali, a poređenje sa novom ženom Vensana Kasela, njenog bivšeg muža, ni ovog puta nije izostalo. 

Moniku Beluči porede sa novom ženom Vensana Kasela.
- / SGP / Profimedia 

Očekivano, iako je Tina imala armiju "branitelja", daleko su glasniji oni koji su u Monikinom timu i koji smatraju da "Kunaki samo može da urami fotku 58-godišnje glumice i mašta da ovako dobro izgleda u njenim godinama". "Gledaj i plači Tina", glasi drugi komentar. 

Tinu kunaki su prozivali da je Monika lepša od nje.
ABACA / Abaca Press / Profimedia 

"Jedna je Monika Beluči", "Kakva žena", "Dok bi druge izgledale prosto i vulgarno, uključujući i Tinu, Monika gospođetina, izgleda kao milion dolara".. ređali su se komentari u prilog glumice koja se i u prošlosti često fotografisala obnažena, ali su sve fotke odisale erotikom. 

Pojedinci su otišli i toliko daleko da su čak istakli da Tina kopira Moniku sa pozama, pogotovo sa legendarnim fotografijama sa cigaretom.

 Ipak, mnogima su ukazivali na "plastičnu" lepotu Kunakijeve, aludirajući da je radila grudi i slično, dok je Monika "prirodna".

Bilo kako bilo, nema sumnje da ne postoji žena koja ne bi volela da ovako dobro izgleda sa 58, ali konačan izbor ko izgleda bolje - Tina ili Monika, ostavljamo ipak vama.  

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!