Iako je Portugal ispao sa Svetskog prvenstva u fudbalu, Kristijano Ronaldo ne prestaje da bude u centru pažnje. Svaki njegov potez pod budnim je okom javnosti, a nakon što je u žiži interesovanja ponovo priča o njegovim surogat majkama, sada mnogima nije promakla i njegova aktivnost na Instagramu, odnosno kome lajkuje fotografije.

Naime, iako Ronalda na popularnoj mreži prati preko 514 miliona ljudi, on sam prati samo oko 523 osobe među kojima je i jedna devojka sa ovih prostora. 

Ronaldo na mrežama ima armiju fanova.
printscreen/youtube 

U pitanju je lepa Ivana Macaković kojoj rado lajkuje fotografije, kako neki kažu "iza Georgininih leđa". No, ko je zapravo Ivana za koju kažu da neverovatno liči upravo na Georgininu rođenu sestru?

U pitanju je atletičarka iz Banja Luke, a ona sama jednom prilikom je objasnila kako je došlo do toga da je fudbaler zaprati. 

"Na jednom takmičenju u Zagrebu sam upoznala puno atletičara, a jedan od njih je bio Asafa Pauel, s kojim smo se svi na stazi družili i slikali. Ja sam sliku stavila na Instagram, a Asafa je, pretpostavljam, Ronaldov prijatelj, koji je verovatno rekao Ronaldu za mene. Moguće je da sam se svidela Asafi, pa je tako sve i počelo", nasmejala se Ivana dok je pričala za Avaz.

Ona nije odmah primetila Ronaldov zahtev na Instagramu, a onda je odjednom dobila mnogo pratilaca i notifikacija.

"Naravno, bila sam iznenađena jer nisam mogla da shvatim zašto baš ja od toliko devojaka na planeti. Jasno sam stavila do znanja još tad da imam momka i to je čitava priča", dodala je Ivana.

Ronaldo je Ivanu zapratio na Instagramu još 2016. godine, a tada je njena popularnost preko noći porasla, dok je danas prati preko 130.000 ljudi na ovoj društvenoj mreži. Inače, pored Ivane, Ronaldo prati i jednog Srbina – Novaka Đokovića, ali i sportiste iz okruženja – Luku Modrića i Luku Dončića.

Takođe, trenutno su i Ronaldo i Ivana ambasadori jednog velikog sportskog brenda, te ih veže i posao, tako da, ako ništa, makar zbog toga ne bi trebalo da čude fudbalerovi lajkovi.

Inače, Ivana nastupa za AK Banja Luka, a takmiči se i za reprezentaciju BiH u disciplinama 100 i 200 metara.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!