Ivana Knoll proslavila se posle Svetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine, a četiri godine kasnije lepa Hercegovka ponela je titulu najlepše navijačice sveta.

Međutim, Ivana je krenula u lov na krunu ne tako davne 2016. godine i može se primetiti da se od tada ova lepotica vidno promenila.

Naime, influenserka je učestvovala na izboru za Miss Zagreba 2016. godine, a njenu lepotu žiri nije nagradio krunom najlepše dame metropole, već je uživala u slavi druge pratilje.

Iako nije dobila potvrdu za svoj atraktivan izgled u Hrvatskoj, svetski mediji ne kriju opsednutost Ivanom, a njeno lice u poslednje vreme puni naslovnice mnogih domaćih i stranih portala. Za kratko vreme prikupila je preko 1,7 miliona pratilaca na Instagramu i postala 'ulov' mnogih fanova na stadionu koji žele da se slikaju sa njom.

"Ljudi, vi ste ludi. 200 hiljada dnevno? Sanjam", napisala je Ivana koja na svom Instagramu često pokazuje koliko je obožavaju njeni fanovi, ali i mediji širom sveta.

Najvatrenija hrvatska navijačica u kataru.
Instagram 

Podsetimo, za svaku utakmicu Ivana ima spremnu posebnu modnu kombinaciju, a za poslednju sa Japanom izabrala je crop top sa 'dijamantima', mašnom na kosi, visokim 'čarapama' i kratkom teksas suknjom.

Za današnji meč Hrvatske i Brazila nadmašila je samu sebe u lateks helankama i grudnjaku.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!