Jedna mlada postala je hit na mrežama nakon što je otkrila da je svoju polovnu venčanicu platila samo 3 dolara (350 dinara), dok su je obožavaoci hvalili da izgleda poput Megan Markl u elegantnoj haljini.

Rejčel Konili, 26-godišnjakinja sa Floride, pokazala je svilenu haljinu koju je nosila na svom venčanju, rekavši da ju je kupila za smešnu sumu, oko 350 dinara.

"Kupila sam ovu svilenu haljinu odmah nakon što smo se verili i nosila je na venčanju", napisala je u video snimku na kojem je pokazala haljinu za njen veliki dan.

Uska svilena (nismo sigurni da li je čista svila) haljina imala je nabore na dekolteu, a Rejčel je upotpunila izgled odgovarajućim prozirnim velom i belim sandalama sa potpeticom. I to nije bila jedina jeftina haljina koju je nosila tog dana. Dve nedelje pre nego što je rekla "da", pronašla je svoju "venčanicu iz snova" za 5 dolara, koju je nosila kasnije na svom prijemu. Takođe je podelila snimak haljine na TikTok-u, napisavši: „Nikad ne znate šta ćete naći među povoljnim stvarima dve nedelje pre venčanja."

Druga je bila mini haljina sa belim puf rukavima i čipkanom suknjom. Rejčel je uspela da kupi dve različite venčanice za manje od 10 dolara, što je više nego dobar posao.

Prosečna cena venčanice u SAD je 1631 dolara, uključujući i prepravke, navodi magazin „Brides”. Međutim, cene se mogu kretati od 500 do 25.000 dolara ili više, u zavisnosti od dizajnera. Ljudi su razumljivo bili fascinirani njenim neverovatnim ulovima. "Zaista zapanjujuće. Kao iz časopisa", napisao je jedan pratilac, dok je drugi dodao: "Volim minimalistički izgled, a ovaj se uz to čini i veoma skupo", "Neverovatan ulov. Obe haljine su tako jedinstvene i lepe" komentarisali su i drugi.

Vencanica 5 dolara TikTok/rachelandnate

Rejčel je takođe dobila niz poređenja sa vojvotkinjom od Saseksa, koja se odlučila za bezvremensku belu haljinu za svoje kraljevsko venčanje. "Podsećaš me na prelepu Megan Markl ovde!", napisala je jedna osoba. Drugi je napisao: „Mislio sam da si Megan Markl“, dok se treći složio: „Pomalo ličiš na Megan Markl“.