Severinu zovu kraljicom dobrog stila, i to nije došlo tek tako. Ona bez bojazni kombinuje i najriskantnije komade i nosi ih sa takvom lakoćom, te ne čudi što važi za jednu od vodećih trendseterki na ovim prostorima. Takođe, može se pohvaliti i činjenicom da je i dalje na listama najlepših žena, što duguje kako genetici, tako i pravilnoj nezi, ali i ulepšavanjima različitim kozmetičkim metodama.

Međutim, kada pogledate njene fotografije sa početka karijere, činjenica je da je nekada izgledala potpuno drugačije. Naime, na mrežama se pojavila fotografija iz 80-ih, a Severinina frizura, šminka, dezeni... apsolutno su bili u duhu tog vremena.

Severina je i tada bila obučena po poslednjoj modi, a helanke i duks, iako su tada bili must-have komadi, teško da bi se, barem ovakvog dezena, danas našli u garderoberu pevačice, te su se mnogi šalili na mrežama da bi "Seve ovu naslovnicu najradije spalila da može", baš zbog odevne kombinacije. 

Inače, ona je u jednom intervjuu otkrila da je počela da peva jer se strašno bojala da ostane sama kod kuće. Roditelji su radili, sestre su bile u školi pa je prvo počela pevati svojim lutkama i igračkama. Tako je, pojasnila je, mogla zavarati provalnika koji bi onda mislio da se u kući održava neki koncert, preneo je Radio Sarajevo, a koliko se pevačica promenila od početka karijere, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Youtube Pogledajte kako je Severina nekad izgledala, a kako danas...

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!