Pop zvezda Rijana u februaru 2023. godine izvešće perfromans na poluvremenu Superbola. Riri je ove vesti potvrdila na svom zvaničnom Instagram i Tviter nalogu nakon što je objavila sliku koja najavljuje da će nastupiti na superfinalu NFL lige naredne godine.

Podsetimo 14. feburara ove godine na poluveremenu su nastupali Eminem, Dr. Dre, Snup Dog, Meri Džej Blajdž i Kendrik Lamar i 50 cent, a mnogi se raduju što će Rijana konačno izvesti performans na Superboulu.

Finale jednog od najprestižnijih i najskupljih sportskih takmičenja u Sjedinjenim Američkim Državama, Superboula održava se svake godine, a po tradiciji poluvreme ovog sportskog takmičenja rezervisano je za najveće svetske zvezde koje svojim neverovatnim performansima publici pruže ludu zabavu.

Mnogim zvezdama je velika čast da baš oni budu izabrani i pozvani od strane organizatora kako bi nastupali na ovom spektaklu jer pored mogućnosti da njihov nastup prati više miliona ljudi, oni dobro i zarade. 

2021 na superboulu je nastupala džej lo sa ćerkom
William Nikon / London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Rijana će obeležiti Superboul 2023. međutim, 2019. godine pevačica je odbila da nastupi na ovoj manifestaciji.

Naime, Riri je 2019. odbila da nastupa na Superboulu, solidarišući se tako sa bivšim igračem Nacionalne fudbalske lige Amerike (NFL) Kolinom Kapernikom, koji je tada otpušten iz tima zbog klečanja tokom intoniranja himne, zbog čega nije dobio novi angažman.

rijana 2023 nastupa na superboulu
WavyPeter / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Mnogi sa nestrpljenjem iščekuju Rijanin nastup na čuvenom stadionu na kojem smo do sada mogli da vidimo Madonu, Bijonse, Weeknd, Eminema, Džej Lo, Šakiru, Ledi Gagu, Džastina Timberlejka, The Rolling Stones i mnoge druge...

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!