Ko kaže da bikini nije za žene od 59 godina? Lisa Rina pokazala je kako se "dominira" iako je na pragu sedme decenije, a njena nova fotografija izazvala je lavinu komentara - što pozitivnih, što negativnih.

Ipak, štagod ljudi pisali, ne može se poreći da zvezda šou programa "The Real Housewives of Beverly Hills" i mnogobrojnih serija poput "Days of Our Lives" i "Melrose Place" ne izgleda dobro. 

Lepa glumica bi izgledom postidela i daleko mlađe, pogotovo ako se uzme u obzir i da je mama 2 ćerke - 24-godišnje Delajle Bele i 21-godišnje Amelije Grej, kao i sina Dimitrija Aleksandera kojeg je usvojila kada se udala za supruga Harija Hamlina. 

Lisa Rina je majka dve ćerke.
Rinna Beauty/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Naime, Lisa je na svoj Instagram postavila fotografiju u minijaturnom kupaćem kostimu, dok je lice sakrila iza velikog slamnatog šešira. U prvom planu su njene bujne grudi, tanan struk i zategnute noge, a nakon ovog prizora teško je poverovati da ima 59 godina. 

Pratioci nisu štedeli reči kako bi joj udelili što lepše komplimente. 

Lisa Rina se skinula u kupaći.
Instagram 

"Prelepa", "Kakva boginja", "Žena mačka", "Lisa je kao vino... što je starija to bolje izgleda", "Žena ne stari... našla je elisir mladosti", "Kako je moguće da ovako izgledaš", "Ne mogu da te se nagledam"... samo je deo komentara koji su se mogli pročitati.

Ipak, nisu svi imali tako pozitivno mišljenje o glumici. Naime, mnogi su smatrali da se teško miri da stari te da se "tripuje da je klinka", odnosno, da joj ovakav način poziranja ne priliči.

"Tvoji dani su prošli, znamo da si zgodna, ali prosto, ovo je degutantno", "Lisa ne bi bila Lisa da ne pokaže grudi i da se ne uteže", "Jesi mogla manji kupaći da obučeš", "Čemu ovo... ima skoro 60 godina", "Ponaša se kao tinejdžerka"... pisali su u komentarima.

Gotovo se čini kao da žena nakon što pređe 40. očigledno treba, prema mišljenju pojedinaca, da se zamota i nikada ne skida. A pogotovo ne u kupaći. 

Inače, u komentarima je bilo i onih kojima nije smetalo to što se "razgolitila", koliko njene usne koje su rezultat preteranog ubrizgavanja filera. Rina se na kritike nije osvrtala. Više je nego jasno da uživa u životu, te da je nije briga šta ko kaže.

Inače, Lisa je tokom karijere često bila meta tabloida najviše zbog intervencija, a posebno usana. Ona nikad nije krila da je ljubitelj filera, iako je jednom prilikom priznala da joj je žao što je preterivala sa botoksom, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku.

Instagram Lisa Rina izgleda neverovatno na pragu sedme decenije.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!