Nakon bezbroj klasičnih i otmenih izdanja u kojima imamo prilike da je vidimo i inspirišemo se na njenom Instagram profilu, srpska teniserka Ana Ivanovič sada je pokazala i atraktivnu liniju.

"Uživajte u svakom minutu koji vam život nudi i radite ono što vam srce želi", napisala je Ana Ivanović pored slike na kojoj vidimo njenu besprekornu liniju.

Ana Ivanović ne prestaje da oduševljava svoje pratioce. Nekadašnja teniserka ponovo je objavila fotografiju u miinijaturnom kupaćem kostimu zbog koje su joj mnogi poručili da izgleda poput manekenke, a i sama je bila zaštitno lice brojnih modnih kampanja koje su prepoznale njen potencijal za model.

Zanosna brineta pozirala je u koralnom bikiniju bez bretela koje omogućavaju sunčanje bez tragova kupaćeg, a takođe ni njena vitka linija i zategnut struk nisu prošli bez komplimenata. Mnogi su komentarisali i da Ana ne izgleda kao da je ikada bila trudna, i hvalili njenu prirodnu lepotu, ali i moderni kupaći.

Doduše, iako je jasno da je za njen izgled zadužena i genetika, nije tajna da Ana sate i sate provodi u teretani, te da i te kako vodi računa o ishrani. Ona je nastavila da se pridržava zdravih navika i nakon što je završila sportsku karijeru, a rezultati su i te kako vidljivi.

Njena ishrana obiluje voćem, povrćem, žitaricama i proteinima, ali nekadašnja teniserka teniserka takođe ističe da ne beži ni od čokolade, te da slatkišima ne može da odoli.

"Jedan od mojih omiljenih zalogaja", napisala je Ana pored fotografije koju je svojevremeno objavila na Instagramu, a onda otkrila i kako priprema ovu preukusnu poslasticu.

Sastojci za recept Ane Ivanović:

- dve banane

- kikiriki puter

- crna čokolada

Priprema:

Oljuštite bananu i isecite je na delove. Uzmite po dva dela banane i spojite ih kao u sendvič pomoću kikiriki puter. Ovako spremljen zalogaj uronite u prethodno istopljenu crnu čokoladu. Ostavite da stoji dva sata u frižideru.

Uprkos konzumiranju slatkiša Ana izgleda fenomenalno, a još fotografija njene zavidne linije pogledajte u nastavku:

Instagram, screenshoot/instagram Ana Ivanović oduvek brine o svojoj liniji.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!