Pre samo nekoliko dana imali smo priliku da na Instagram profilu popularne pevačice Teodore Džehverović vidimo brojne čestitke i reči hvale sa svih strana. Povod za to bila je dostignuta brojka pratilaca na Instagramu - milion.

Ovaj rezultat nije mogao proći neopaženo, a tako je Jelena Karleuša odlučila da se oglasi putem svog Instagram profila.

„Zašto likovi sa tri godine polukarijere kupuju milione pratilaca na Instagramu i Jutjubu kada svako može da vidi da im komentarišu samo azijati sa balkanskim imenom i nula postova? U toj lakrdiji lažne slave, lažne dizajnirane garderobe, tuđih kola, kuća i bazena - nema ni zarade ni poente, sem pokušaja lečenja kompleksa zauvek manje vrednosti i bolne nebitnosti“, napisala je Jelena.

jelena-karleusa-teodora-dzehverovic-instagram-pratioci-svadja-stori
Print Screen/Instagram Jelena Karleuša 

Izgleda da je njena objava ponovo naišla na niz osuda, jer je sledeća Jelenina objava glasila ovako:

„Svi ti lažni profili sa 0 postova koji mi se obraćaju tobož braneći one koji kupuju pratioce i lajkove… Dokazuju moju poentu. Lažni ste“.

jelena-karleusa-teodora-dzehverovic-instagram-pratioci-svadja-stori
Print Screen/Instagram Jelena Karleuša 

Ipak, Teodora Džehverović je za IDJTV izjavila da se nada da Jelena Karleuša nije mislila na nju.

„Nisam se pronašla u prozivci. Trenutno sam veoma zauzeta svojim novim projektima. Kao što većina zna, spremam nove pesme i spotove i zbog toga nisam uspela da ispratim čitavu situaciju. Iskreno se nadam da prozivka nije upućena meni, jer smatram da nema potrebe“, rekla je Teodora.