Maša Terzić, ćerka Zvezdana Terzića, sada uspešna dizajnerka i vlasnica modnog brenda čije komade lično dizajnira.

Svoje kreacije često i sama nosi i redovno ih deli na Instagramu, ali sada se našla na udaru kritika korisnika Tvitera, koji njen rad smatraju neopravdano skupim.

„Moda je nešto čime sam oduvek želela da se bavim. Ova kolekcija nastajala je duže od godinu dana i za to vreme nastalo je više od sto modela. Svaki je unikatno rađen kako bi se u njemu svaka dama osetila posebno“, rekla je Maša prilikom otvaranja u oktobru prošle godine.

Haljine koje je dizajnirala istaknute su na sajtovima širom interneta, a pored specifičnih modela, korisnicima Tvitera za oko je zapala i cena koju karakterišu kao „neprimerenu“.

 „Ova haljina košta šest stotina evra. Ponoviću, šest stotina evra“, glasi jedan od komentara zajedno sa slikom zelene haljine koju je Maša dizajnirala.

Ovo nije bio jedini slučaj kada je reč o njenim kreacijama, te je još jedna korisnica pomenute društvene mreže dala svoj komentar.

„Ljudi moji pa kako je skupa kolekcija Maše Terzić, ušla na sajt šokirala se najjeftinija stvar 320 eura“, glasi još jedan.

„Za nekog ko je tek počeo cijene su ne visoke već previsoke. Možeš uzeti stvari poznatih svetskih brendova za te pare. Naravno ovi što pametuju da svaka roba ima svog kupca su prave ovce za šišanje“, nadovezale su se na komentare i druge devojke.