BRAKOVI OVIH HOROSKOPSKIH ZNAKOVA SU UGLAVNOM OSUĐENI NA PROPAST Važe za najgore kombinacije koje često razvedu na kraju

Brak izmeđuodređenih znakova uglavnom je osuđen na propast zbog suviše različitih karaktera.

Shutterstock

Astrolozi smatraju da su određene kombinacije horoskopskih znakova jednostavno osuđene na propast, pogotovo ako su u braku. 

Ovan i Jarac

Ovan je energičan, impulsivan i željan akcije, dok je Jarac ozbiljan, disciplinovan i teži stabilnosti. Ovaj par može imati nesporazume zbog razlika u pristupu životu i ciljevima. Ovan može percipirati Jarca kao previše ozbiljnog i usporenog, dok Jarac može smatrati Ovna previše nepromišljenim i neozbiljnim. Njihovi različiti pristupi mogu dovesti do problema u komunikaciji i usklađivanju prioriteta.

Freepik/Freepik 

Blizanci i Ribe

Blizanci su društveni, komunikativni i analitični, dok su Ribe osetljive, intuitivne i duboko emocionalne. Blizanci su skloni racionalizaciji svojih osećaja, dok Ribe traže duboku emotivnu povezanost. Ova razlika u emocionalnoj dubini i komunikacijskim stilovima može uzrokovati nesporazume i osećaj nepovezanosti. Blizanci mogu percipirati Ribe kao previše osetljive, dok Ribe mogu osećati da Blizanci nisu dovoljno emotivni.

Lav i Škorpija

Lavovi su samopouzdani, harizmatični i vole da budu u centru pažnje, dok su Škorpije tajanstvene, intenzivne i često se duboko emocionalno povezuju. Lavovi žele da budu voljeni, dok Škorpije često čeznu za dubokim emocionalnim vezama. Ova razlika u potrebama i željama može dovesti do rivalstva i osećaja nesigurnosti. Lavovi se mogu osećati zapostavljeno kad Škorpije drže svoje osećaje za sebe, dok Škorpije mogu osećati pritisak da se stalno otvaraju i izražavaju svoje emocije, piše Index.hr.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

ESPRESO TIKTOK: Srodna duša svakog horoskopskog znaka  espreso tiktok

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.