KAKO SVAKI ZNAK MOŽE DA SE OBOGATI: Od svih samo jedan para videti neće, a ONI mogu da zarade mnogo, a da ne rade ništa

Astrolozi otkrivaju načine na koje svaki znak ima veće šanse da se obogati, a koji se tiču karijere.

Shutterstock

Ovan

Ovan je toliko agresivan da ima urođenu tendenciju da se nametne na pozicije moći. Ovnovi se bogate kao doktori (gde se igraju Boga), kao agenti i kao posrednici na berzi.

Bik

Bikovi su često vlasnici sportskih objekata i teretana, a uspešni su i na području sportske medicine i fizioterapije. Često su vlasnici franšiza za fitnes. Počnu s jednom teretanom i ne staju dok ne postanu vlasnici lanca. Bikovi obožavaju novac.

Shutterstock 

Blizanci

Vrhunski kuvari i maheri za gedžete, Blizanci najbrže zarađuju u svetu hrane i tehnologiji. Oni se obogate na spuštanju cena. Odlični su u cenkanju, kupe stvari jeftino i preprodaju ih za visoku cenu. Zvuči jednostavno zar ne!

Rak

Rakovi se mogu obogatiti pisanjem romana i radom u uslužnim delatnostima, kao što je  turizam. Oni imaju suptilnu viziju kako mogu da iskoriste neke vrlo lične situacije i osećaje i unovčiti ih u ideje, a kasnije i poslove vredne milione.

Lav

Zbog svog prirodnog šarma Lavovi često postanu superzvezde. Lavovi su redovno na listama najbolje plaćenih, a pogotovo u zabavnoj industriji.

Devica

Device su predani radnici i ako ne završavaju uvek na najvišim i vodećim pozicijama zbog svoje etičnosti i predanosti radu, ugledni su i poštovani kao zaposleni. Obično ne menjaju poslove često, a njihova lojalnost im se isplati.

Freepik/tonodiaz 

Vaga

Ako postoji neko ko može zaraditi novac ne radeći ništa, to je Vaga. Lenje i nesklone da se ikada potrude oko posla, čini se da uvek uspevaju da dobiju neko nasledstvo ili opkladu. Vage ne rade, one nasleđuju i troše.

Škorpija

Škorpija zarađuje velike svote u područjima gde mogu da ispune svoje strastvene potrebe. To mogu biti područja od uslužnih do medicinskih.

Strelac

Jednoga dana, o da jednoga dana Strelac će zaraditi novac. Jednoga dana. Dok taj dan ne dođe Strelac će sanjati na šta će potrošiti pare. Ukratko, Strelčevi se nikada ne obogate.

Jarac

Ulaganja i berza. Takođe, za Jarčeve se može reći i da su rođeni bankari. Često rade i uredničke poslove, ali uvek postanu lideri i pri tome imaju puno stila i gracioznosti.

Shutterstock 

Vodolija

Vodolije se boje da se zaposle, iako su svesni da im je novac potreban za preživljavanje, zato bi se radije venčali i prepustili partneru brigu oko izdržavanja. Vodolije ne vole da rade, draže im je da neko drugi radi umesto njih.

Ribe

Ribe vole ljude i životinje i često su na visokim položajima u organizacijama koje im pomažu. Ako nisu posve altruistični u svom pristupu, mogu zaraditi veliki novac pomažući drugima, piše YourTango.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

ASTROLOG OTKRILA TAJNE BUDUĆNOSTI: ŠTA VAM, PREMA HOROSKOPU, DONOSI 2023.GODINA?  Kurir TV

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.