Svi mi imamo onu jednu osobu koja od koje niko ništa ne može da sakrije. Tačno zna u svakom trenutku šta se događa i šta ko zapravo misli i smera. Može biti i najbolji prevarant i manipulator sa druge strane, ali ona će osetiti i znati i pre svega upozoriti druge, čak i kada joj ne veruju.

Ako je verovati zvezdama, od svih znakova zodijaka tri se izdvajaju upravo u tome, jer čitaju ljude kao otvorenu knjigu. 

1. Škorpija

Nemojte niti pokušavati da nešto sakrijete od Škorpije. Više od bilo kog drugog horoskopskog znaka oni mogu prepoznati kada ih lažete ili prećutkujete nešto važno. Kada vas Škorpija pita "Što se dogodilo?", on ne očekuje površni razgovor, nego konkretan odgovor na svoje pitanje.

Od Škorpija se ništa ne može sakriti.
Shutterstock 

Čak i ako vam se čini da nešto savršeno krijete, Škorpije su verovatno već sve shvatile. Jednostavno, ovaj znak istražuje, prisluškuje, prodire... I čita vas kao otvorenu knjigu, piše Zadovoljna.hr.

2. Vodolija

Jedan od životnih ciljeva Vodolija je održavati društveni status quo, a da bi to učinili, moraju da poznaju ljude. Oni su kao mudra starica među horoskopskim znakovima, koja pomno promatra život sa strane i pamti bitne detalje.

Vodolije pomno prate situaciju.
Shutterstock 

Vodolije najčešće ne progovaraju, osim ako sami ne zatražite njihovo mišljenje, a kada to učinite, shvatićete da znaju celu vašu životnu priču, često bolje i od vas samih. Oni zapravo uvek znaju šta se s vama događalo i šta se sada događa i teško da ćete im nešto sakriti.

3. Blizanci

Zbog činjenice da ih je lako omesti možda vas iznenađuje to što su  Blizanci na listi. Međutim, osobe rođene u ovom znaku jako su pametne i uvek tačno znaju što se događa. Oni su po prirodi istraživački novinari, uvek spremni da slede svoju intuiciju i da dođu do istine.

Blizanci ne ćute kada saznaju istinu.
Shutterstock 

Kada saznaju informacije koje ih zanimaju, Bliznaci neće čekati prikladan trenutak da pokrenu razgovor. Odmah će vas suočiti sa svojim saznanjima, zato od njih ne pokušavajte da sakrijete bilo šta ako se ne želite da se nađete u neprijatnoj situaciji.

Bonus video:

Kako da manifestujete u noći punog Meseca TikTok/hothighpriestess

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.