SPOJ OVIH ZNAKOVA JE OSUĐEN NA KATASTROFU: Blizanci nikako ne mogu sa Škorpijama, a ONI imaju potpuno različite stavove

Otkrijte za koje horoskopski znakove astrolozi navode da ne treba da budu zajedno.

Shutterstock

Astrolozi smatraju da neki horoskopski znakovi ne bi trebali da budu zajedno. To je obično spoj dvoje ljudi koji su veoma različiti i imaju drugačije želje i potrebe, zbog čega je njihova veza puna izazova. Ovo su četiri para čija veza može biti prilično naporna.

Ovan i Ribe

Odnos između vatrenog Ovna i Riba može biti nezgodan s obzirom na njihove različite karaktere. Saosećajnoj Ribi smetaće Ovnova nametljivost i usredotočenost na sebe i svoje potrebe, dok će se on brzo zasititi njene pasivnosti i preterane osetljivosti. Ovaj odnos iziskuje previše truda i kompromisa da bi uspeo.

Blizanci i Škorpije

Ovi znakovi se mogu privući. Oboje su inteligentni i znatiželjni pa mogu voditi zanimljive i podsticajne razgovore, alitu prestaje svaka sličnost. Zvrkasti Blizanac svojim će postupcima Škorpiji stalno davati povod za ljubomoru, što ovaj znak ne toleriše. Ova veza puna je drame i konflikata pa nema mnogo izgleda za uspeh.

Shutterstock 

Lav i Jarac

Ni ovi znakovi nisu kompatibilni. Imaju različite stavove, pa će već na početku biti očito da njihova veza nema previše šansi za uspeh. Skroman i štedljivi Jarac neće odobravati Lavov ekstravagantan i raskošan način života, dok će Lavu u ovoj vezi nedostajati uzbuđenja i akcije. Bolje je da se zaobiđu.

Devica i Strelac

Iako mogu uspostaviti dobru komunikaciju i možda čak postati prijatelji, tu bi trebali da se zaustave. To je spoj dve osobe koje nemaju ništa zajedničko. Devica je sitničava i organizovana osoba koja sve planira unapred, a neopterećeni i bezbrižni Strelac poznat je po tome da živi u trenutku. Za oboje je bolje da se skrase s nekim ko će im karakterno više odgovarati.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.