VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA LETO: Pred Bliznacima su uzbudljive avanture, a NJIH će posao sprečiti da uživaju u romansi

Pred kim je nova ljubav, a koga očekuju turbulencije na poslovnom polju ovog leta otkriva nam veliki horoskop za leto.

Shutterstock

Šta su vam zvezde pripremile za ovo leto, saznajte u nastavku...

Ovan

Iako je to protivno tvojoj pomalo burnoj naravi, sve što je tebi na pameti kada je u pitanju ljubav jeste strast. Mlad Mesec 9. jula podstaći će te da preispitaš za čime čezneš u životu, šta je ono što te istinski zanima. Letna romansa ili dugoročna veza? Oni slobodni upustiće se u avanturu prvom prilikom, a ako si u ozbiljnoj vezi očekuj mnogo senzualnih noći.

Bik

Ti želiš nešto više od ljubavi - istinsko partnerstvo putem kojeg ćeš se povezati sa svojom partnerom. I to će ti tokom sezone Raka poći za rukom. Sredinom jula meseca možeš očekivati nekoliko manjih nesuglasica s partnerom, no sve na dalje čeka vas samo mirno more.

Blizanci

Kraj retrogradnog Merkura 22. juna i post-retrogradno razdoblje 7. jula otvoriće vrata novim vezama. Željna si uzbuđenja i avanture, a sve što imaš na umu jeste da upoznaš neke nove i zanimljive ljude. Malo ko će moći da te spreči u toj nameri, ali zašto bi to neko i radio? Osim ako je upravo taj pojedinac zainteresovan na romantičan način za tebe. Otvori oči, možda sretneš nekog novog, potpuno neočekivanog, a možda svoju letnu romansu već imaš pored sebe godinama.

Shutterstock 

Rak

Ljubav je ovog leta u vazduhu. Ali, Rakovi, prestanite koristiti (emocionalnu) manipulaciju kako biste do nje došli. Već 1. jula vaša energija će se promeniti, a uz tu promenu možda netko novi ušeta u vaš život. Stvari će sesti na svoje mesto jednom kad se opustite i sklonite od drame.

Lav

Ovog leta čuvaš svoje srce. Mir je ono za šta si se odlučila, jer konačno si spremna za nešto više. Za ozbiljnu vezu u kojoj na prvo mesto nećeš stavljati sama sebe. Obrati pažnju na pun Mesec u Vodoliji koji će zasjati oko 23. jula, nešto neočekivano tada će te iznenaditi.

Devica

U sadašnjoj vezi ne osećaš se pomalo nelagodno samo ti, već i tvoji prijatelji. A dalje traženje izgovora i obrana partnera samo će dodatno narušiti tvoju povezanost s prijateljima. Zatim ćeš se, kao i uvek, početi povlačiti u sebe zbog kritika koje dolaze sa svih strana. Ali, ovo leto nemoj se usredotočiti na negativnosti. Zadaj sebi cilj, do kraja leta, nešto se mora promeniti - ili ti ili tvoja okolina. Pobrini se sama da u jesen uđeš srećna i smirena.

Vaga

Ovog leta šarmiraćeš svakog ko prođe pored tebe. Koketiraćeš sa svima i držati svoje opcije otvorenima. Ako si u vezi, očekuj romantično leto tokom kojeg ćeš shvatiti da se kompletno želiš prepustiti svom partneru zbog čega ćeš se odlučiti na neke do sad nenapravljene korake.

Škorpija

Posao, posao i samo posao ono je čime ćeš se ti baviti. Tvoja simpatija za to vreme je slobodna i zabavljaće se na obali. Koliko god se ti pokušala odupreti toj vezi i zakopati u posao, pravo vreme i za to će doći, a ono bi moglo biti negde oko 19. avgusta. Ako si pak u vezi, očekuj bitne životne promene koje ćeš ubrzo morati podeliti sa svojom porodicom i prijateljima.

Strelac

Strelčevi će ovog leta doživeti emocionalno olakšanje kada Merkur napusti post-retrogradnu senku, 7. jula. Svi tvoji problemi tada će nestati, kao i bivše ljubavi koje kao da su se sve dogovorile da te napadnu u isto vreme. Ako si slobodna, vreme je za opuštanje i potragu nove romanse čak i preko ljubavnih aplikacija, a do trena dok ju ne pronađeš, nesmetano se zabavljaj!

Freepik 

Jarac

Tvoje vreme nikako da dođe. Stoga je letnji period godine idealan da potragu za partnerom ostaviš sa strane i opustiš se sa svojim prijateljima. Uživaj u prirodi, izlascima, odlasku na plažu... Tada, sasvim neočekivano, kada ćeš najmanje truda uložiti u potragu, tvoja ljubav će te pronaći.

Vodolija

Zbog kompromisa koje radiš u vezi, imaš osećaj kao ne dobijaš dovoljno zauzvrat. Tu spoznaju potvrdiće ti i Venera i Mars 13. jula. No, to ne znači da je tvoja veza pred raspadom, sve što trebaš da uradiš jeste da opuštenim i smirenim pristupom saopštiš svom partneru kako se osećaš. Tada, sve će ponovo doći na svoje mesto.

Ribe

Konjukcija Venere i Marsa 13. jula motivisaće te da sa svojim simpatijama ili partnerom razgovaraš o svojim osećajima. Prestani 'jeftino' prodavati svoje srce i ljubav koju drugima možeš i želiš pružiti. Takođe, nemoj propustiti priliku ovog leta biti s nekim ko u tebi stvara osećaj izgaranja i vatre, čak ako ti se na prvi pogled to i ne čini mudrim korakom. Opusti se, leto je za zabavu i iskušavanje novih stvari, piše Refinery29.com.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.