Jupiter, planeta sreće i obilja, 13. maja ulazi u znak Riba posle 11 godina . Poslednji put bio je u ovom znaku u decembru 2010. godine, a sada če vladati našom energijom u 2021. godini, piše lovesensa.rs.

Jupiter će ostati u Ribama do 28. jula 2021. godine, kada će poslednji put ući u Vodoliju da završi neki nedovršeni posao i isporuči nam darove. Jupiter će se kasnije vratiti u Ribe 29. decembra 2021. godine i ostaće u ovom vodenom znaku u većem delu 2022. godine.

Kako biste najpre mogli da nagovestite šta će vam se događati dok je Jupiter u Ribama, prisetite se koje teme su za vas bile važne u 2010. godini. Šta je najbitnije što vam se događalo u tom periodu života?

To ne znači da će se ponoviti isti događaji iz 2010. godine, ali možete primetiti kako napredujete u vidu dobijanja darova koje ste zaslužili ili koristite lekcije koje ste naučili iz prošlosti. Videćete neke slične obrasce ponašanja iz ovog perioda, a možda će se i raščistiti neke stvari koje su ostale nejasne u prošlosti.

Jupiter u Ribama donosi vam zdravu dozu dobre energije. Ovo je pozitivno vreme i trenutak da zablistate i pokažete koliko zaista možete i umete.

Napokon preuzmiate nagrade za svoje zasluge. Povežite se sa srećnom energijom i obiljem. Razmislite tokom ovih dva meseca kako možete usmeriti pažnju na svoj životni cilj i kako da ostavrite prave rezultate.

Jupiter u Ribama je sanjarska energija i može pojačati našu kreativnost i maštu. Ovo može biti energija koja nas "gura" napred ako radimo na kreativnim projektima ili projektima koji se bave maštom, idejama, alternativnom stvarnošću ili mistikom.

Takođe, može doneti obilje i širenje na našim kreativnim i intuitivnim projektima. Ukoliko ste na nečemu naporno radili, znajte da je moćna Jupiterova energija na vašoj strani i šalje vam talase podrške.

Jupiter će dati "vetar u leđa" naročito vodenim znacima, Raku, Škorpiji i Ribama, ali i zemljanim, Biku, Devici i Jarcu, tako što će im dati priliku da unaprede svoje živote.

Za sve ostale znake, vazdušne, Blizance, Vage i Vodolije, kao i vatrene, Ovnove, Lavove i Strelčeve, ovo će biti period kada će vam se vraćati osobe ali i problemi iz prošlosti. Prisetite se šta vas je to mučio pre 11 godina, jer će to sada to opet doći na dnevni red.