Kad se svaki od ovih pet znakova Zodijaka nađe u neugodnim situacijama, oni će najverovatnije dati sve od sebe kako bi izmanipulisali celu stvar. Neki su suptilniji od drugih, ali ipak, treba ih se paziti (ili barem ih dobro držati na oku).

Škorpija

Iako je veoma snalažljiva, nemojte se zavaravati, škorpija je nepoverljiva i tajanstvena.

Recimo da vaš najbolji prijatelj, nakon dugogodišnjeg prijateljstva, pronalazi razlog da vam ne veruje. On vam to neće otvoreno reći, već će se potajno početi družiti s drugim ljudima. Dok ćete vi razbijati glavu, pitajući se šta ste to učinili loše. Osobe rođene u znaku škorpije su izuzetno ljubomorne, ali su zato odlične vođe i krajnje ubedljive. Škorpije su odlični majstori manipulacije i svesni su toga.

Rak

Rak je duboko intuitivan, što, naravno, može biti blagoslov. Međutim, u nekim slučajevima, on može biti vaša najgora noćna mora. On je vrlo maštovit i okriviće vas za scenarije koji se nikada nisu dogodili.

Može pronaći razlog da vas mrzi zbog nečega što ste mu učinili kad ste imali pet godina i može se lako uveriti da ste još isti kao i onda.

Blizanci

Blizanci su izuzetno neodlučni, a tu neodlučnost maskiraju donoseći sigurne odluke. Međutim, čim se okrenete, verovatno će vas optuživati za odluke koje su sami doneli. Zabava je zapravo najgora atmosfera za blizance, jer su oni izuzetno društveni i čini se da su spremni za sve što noć nudi. Oni će otići kući s vama te večeri i kasnije će verovatno požaliti zbog svega što se dogodilo.

horoskop
Shutterstock 

Ribe

One su potpuno nesebične i uvek spremne pomoći. Ponekad tako očajnički žele pomoći drugima da se pitate čine li to iz sebičnih razloga. Loša vest je da se ponekad radi upravo o tome. Ribe će hteti da idete van svaku noć jer zna da prolazite kroz teško razdoblje, ali zapravo koristi vašu ranjivost kako bi sebi olakšala stvari. Kasnije će vam se žaliti kako je zbog vas njen život u haosu, iako ga je zapravo sama stvorila. Voli glumiti žrtvu.

Lav

Lav je ludo strastven, ali najviše od svega, voli da bude vođa. On je spreman raspravljati do smrti tvrdeći kako je u pravu, čak i kada to nije. Jedna stvar koju ipak treba poštovati je ta što je iskren u vezi svojih postupaka. Stoji iza svojih postupaka i ne stidi se da kaže kako se oseća. Iz tog razloga, njegovi su postupci znatno opakiji i teži za definisanje.