Mnogi parovi su bili primorani da se udalje, dok su se drugi još zbližili u karantinu - čak i pre nego što su se osetili potpuno spremnim za to. Pa i virtuelna zabavljanja nisu bila retkost, što je bilo prilično iscrpljujuće. Ipratili smo 2020, godinu, pa pogledajmo vaš ljubavni horoskop za 2021. godinu i proverimo da li bi stvari mogle biti drugačije u budućnosti.

Iako će uvek biti u igri nebrojani faktori, i još uvijek ćemo morati poštrovati pravila distance, makar neko vreme, astrolozi kažu da će stvari postati drugačije već kada sat za Novu godinu bude otkucao ponoć.

Svake godine energija se pomera donoseći novu nadu i novi početak na ljubavnom planu, tvrdi Emili Adam, astrolog, a imajući to na umu, evo vašeg ljubavnog horoskopa za 2021. godinu.

Ovan

Iako su se svi osećali zaglavljeno i dosađivali se, 2020. godina je bila posebno teška za Ovna. Ali 2021. obećava promenu. Bez obzira da li ste u vezi, tražite novu ljubav ili želite provesti neko vreme sami, ne bojte se ići za onim što zaista želite. Koristite novogodišnju noć kao dugme za resetovanje.

Što se tiče poznanstava, imaćete sreće. Cela 2021. će vam doneti dobre stvari na ljubavnom polju, naročito u proljeće. Tada ćete žeeti da se aktivirate i slaćete poruku da ste spremni za novi ljubavni ciklus, piše Telegraf.

Bik

Nova godina može biti pomalo haotična za Bika, zato se pripremite za kretanje u potencijalno škakljivim situacijama kada su veze u pitanju - bilo da ste u neobaveznoj vezi ili ozbiljnoj. Ako se veza završi, okrenite se sebi i mislite o pozitivnim stvarima. Zapamtite da nije sve zamišljeno da traje večno, pa ako se slučajno nađete sami, jednostavno to pustite i uživajte u slatkom solo vremenu.

Blizanci

2021. godina će verovatno biti godina u kojoj ćete se zvanično donijeti neke odluke. Ljudi koji imaju energiju Blizanaca imaju priliku da 2021. godine izgrade odnose koji mogu da potraju. Šta god da želite da uradite, budite iskreni. Odluke donosite sa namerom, integritetom i jasnoćom, i stvari će samo tada ići glatko.

Rak

Dobre vesti: Vaš ljubavni život 2021. biće manje dramatičan nego 2020. Zašto? Saturn i Jupiter su se pomerili sa teškog aspekta. To znači da će se vaša topla ličnost lakše povezati sa novom ljubavlju ili obnoviti staru. Vaš ljubavni život bi mogao ponovo postati pomalo zbunjujući pred kraj godine. U tom slučaju osvetite sebi malo vremena koje ste zapostavili.

Lav

U novoj godini, Saturn i Jupiter će doći u vašu 7. kuću partnerstva, što znači da će partnerski odnosi biti poljuljani. Saturn znači da će Lavovima trebati sigurnost i potvrda u njihovim vezama, a ponekad čak i osećati potrebu da testiraju lojalnost svog partnera, dok bi Jupiter mogao natjerati da želite više od veze - ponekad i nemoguće.

Ako želite više pažnje, zatražite je. Ako želite da stvari podignete na viši nivo, razgovarajte. Samo nemojte tokom postupka zanemariti potrebe svog partnera.

Devica

Imate tendenciju da vidite partnera onakvog kakav želite da bude, umesto kakav je zaista. Dakle, učinite 2021. godinom oslobođenja te navike, pogotovo što će vas planetarna kretanja testirati. Na primer, možda ćete se uhvatiti da ste pomalo opsednuti novim partnerom. Budite oprezni kada forsirate vezu koja očigledno ne vodi nikuda.

Umesto toga, prepustite se i nađite partnera koji želi iste stvari kao i vi, i bićete srećniji.

Vaga

Mars je zaista petljao sa vašom energijom 2020. godine. Ali sada kada je planeta u direktnom kretanju, osetićete da stvari ponovo idu u vašu korist. Godina 2021. treba da uvede dinamičnog partnera u vaš život. Vratite energiju i uživajte u pažnji koju ćete imati.

Ako ste u vezi i stvari postaju pomalo monotone, ova ista energija će ponovo zapaliti iskru. Provedite vreme sa partnerom i isprobajte nove stvari kako biste pomogli procesu i uskoro ćete se setiti zašto ste se uopšte zaljubili.

Škorpija

Sa Uranom, planetom promjena, u vašoj 7. partnerskoj kući, nemojte se iznenaditi ako se dugogodišnja veza iznenada završi. To samo znači da je sve krenulo svojim tokom i da je vreme da isprobate nešto novo. S druge strane, ako ste sami, mogu vam uslediti fatalni i iznenadni susreti u kojima će dominirati strast, a to je vaš pokretač životne energije.

Ovo je godina idelana da kupite biljke, napravite sve "uradi sam" projekte i uživajte u svojim delima.

Strelac

Da li ste u toksičnoj vezi? Ili u onoj u kojoj se jednostavno ne osećate dobro? Ako je tako, pripremite se za ozbiljne promene u vašem ljubavnom životu. Kako godina odmiče, možda čak odlučite da je dovoljno i započnete proces kretanja dalje.

Ako vam treba dodatni podsticaj, podsjetite se da je svet prepun neverovatnih ljudi. U stvari, pomračenje Sunca koje će se dogoditi u vašoj sedmoj partnerskoj kući moglo bi vam doneti dugotrajnu ljubavnu vezu.

Ali ovo se neće desiti ako ne napravite promenu!

Jarac

Nova godina će biti u znaku samopoštovanja, zato se usredsredite na stvari zbog kojih se osećate dobro - bilo da se radi o vašoj karijeri, hobijima, prijateljstvu itd. I ako je moguće, porazgovarajte sa terapeutom da biste shvatili šta vas vodi neraspoloženju. Izgradnjom svog samopouzdanja možete privući snažnu emociju koja odgovara vašoj potrebi. Ako ste slobodni, primetićete da ste odjednom skloniji da se okružite ljudima koji dele vaše vrednosti i žele iste stvari u životu. A jedan od njih bi mogao na kraju postati vaš partner.

Ako ste u vezi u kojoj odavno nema vatre, ovo je godina u kojoj ćete osetiti pomak i, zahvaljujući svom novom stečenom samopouzdanju, konačno ćete imati snage da nastavite dalje.

Vodolija

Iako su veze bile prilično daleko na vašoj listi prioriteta, stvari će se menjati tokom 2021. Primetićete da stari prtljag počinje da smeta i da pojam stvaranja dubljih veza odjednom deluje ispravno. (Možda čak shvatite da je vaš najbolji prijatelj sve vrijeme bio srodna duša, pa se pripremite za razgovor o tome.)

Ako ste već u vezi, očekujte da se stvari preokrnu u novembru kada vam pomračenje Meseca pogodi četvrtu kuću porodice. Otprilike u to vreme može se iseliti dugogodišnji partner ili ćete dobiti neke neočekivane vesti. Uzmite sve to pribrano. Ponekad se stvari promene s razlogom.

Ribe

Ako ste 2020. godinu proveli u iščekivanju srodne duše, vaš celokupni način razmišljanja će se promeniti 2021. Ponovo ćete početi da uživate u sopstvenom društvu, posebno ako ponovo zaronite u hobije koji su vam važni. Sporedna pogodnost je to što će vam samo vreme pomoći da iskoristite ono što zaista želite u vezi, što će vam dobro doći ako se odlučite za sastanak. Nećete se nagađati kao prethodnih godina. Umesto toga, ako to ne osećate s nekim ili pođe po zlu, jednostavno ćete krenuti dalje - bez davanja druge šanse.

Ako ste u vezi, ovo će biti godina kada vi i vaš partner podižete stvari na viši nivo. Razmislite o zajedničkom useljenju, ili čak o kupovini kuće. 

Pročitajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas